Vučević: U Prištini nemaju, niti će ikada imati milioniti dio političkog kapaciteta, intelektualne snage i moralne čvrstine Vučića

0

Premijer Srbije Miloš Vučević poručio je danas da niko u Prištini nema ni milioniti dio političkog kapaciteta, intelektualne snage i moralne čvrstine Aleksandra Vučića.

On je to poručio poslije prijetnji ministra policije tzv. Kosova Dželala Svečlje da će uhapsiti Vučića ako dođe u južnu srpsku pokrajinu.

– To što samozvani zvaničnik lažne države komentariše predsjednika Srbije Aleksandra Vučića samo je još jedan pokazatelj ekstremno visokog stepena zavisti i mržnje koji dominiraju Kurtijevom politikom – izjavio je Vučević, pa dodao:

– Zavisti, jer u Prištini nemaju, niti će ikada imati i milioniti dio političkog kapaciteta, intelektualne snage i moralne čvrstine Aleksandra Vučića – rekao je predsjednik SNS-a.

Za kraj je poručio:

– U Prištini se vode mržnjom zato što ne mogu, uprkos svoj podršci istomišljenika u dijelu srpske opozicije, da umanje istorijski visoku podršku koju u narodu uživa srpski predsjednik Aleksandar Vučić – zaključio je Vučević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.