Vučević: Samo zajedno možemo da izguramo ovu tešku godinu, vakcinišite se!

0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučevicg apelovao je na sugrađane da prime vakcinu i tako se pridruže armiji onih koji su, barem na neko vrijeme, pobjedili opaki virus s kojim se čovječanstvo bori već drugu godinu.

Vučević je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je zabilježen trenutak kada prima vakcinu i napisao da se i on danas “pridružio toj armiji”.

Ko još nije stigao na red, neka zna da će poziv stići i da samo zajedno možemo izgurati ovu tešku godinu i na kraju pobjediti u ovom specifičnom ratu koji vodimo, dodao je gradonačelnik Novog Sada.

– Dragi prijatelji, evo već je i druga godina kako celokupno čovječanstvo vodi najveću bitku XXI veka. Na stolu je ono najvrjednije što imamo – zdravlje i životi naših najmilijih, ali i naše sloboda i bezbrižnost, koje smo dosad shvatali olako i podrazumjevajuće. Svi smo u neprestanoj borbi, naročito hrabro medicinsko osoblje koje već mjesecima svakodnevno ”krvari na prvoj linija fronta” da očuva normalno funkcionisanje naše države, ali i državni vrh koji je uz ogromne napore obezbjedio više od 2.500.000 vakcina za Srbiju – napisao je Vučević uz poruku da “predaja nije opcija”.

Izvor: Republika.rs

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.