Vučević: Dokazano koliki su lažovi Đilas, Jeremić i ostala tajkunska bratija

0

Potpredsjednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević reagovao je danas povodom saopštenja Tužilaštva za organizovani kriminal kome je on podnio krivičnu prijavu protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata.

“Povodom krivične prijave koju sam 9.decembra prošle godine podneo protiv predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, danas se oglasilo Tužilaštvo za organizovani kriminal. Tužilaštvo je saopštilo da ne postoje osnovi sumnje da su Aleksandar i Andrej Vučić u bilo kakvoj komunikaciji ili kontaktu sa vlasnikom Poljoprivrednog dobra „Jovanjica“ Predragom Koluvijom, na kojem su nađene velike količine marihuane”, naveo je Vučević u pisanoj izjavi.

On je kazao da je Tužilaštvo u saopštenju dodalo i to da ne postoje osnovi sumnje da su predsjednik Srbije i njegov brat pomaganjem ili na bilo koji drugi način učestvovali u krivičnom djelu koje se Koluviji stavlja na teret.

“Saopštenjem Tužilaštva za organizovani kriminal još jednom je dokazano koliki su lažovi i manipulatori Đilas, Jeremić i ostala tajkunska bratija, koja je posle otkrića policije na Poljoprivrednom dobru „Jovanjica“ brže-bolje optužila Aleksandra i Andreja Vučića za saučesništvo u krivičnom djelu. Tužilaštvo je utvrdilo da su svi navodi Đilasa, Jeremića, Aleksića i ostalih iz Saveza za Srbiju, a koje sam doslovce citirao u krivičnoj prijavi netačni. Ponosan na to što su istina i pravda još jednom pobijedili”, naveo je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.