Vučelić: Dug Partizana 22 miliona evra

0

Prođe i Skupština Partizana. Mirno, iza zatvorenih vrata, bez tenzija i bez pokušaja „revolucija“, kako se najavljivalo prije nekih mjesec-dva.

Na koncu cijelog sastanka najvećeg klupskog tijela predsjednik Partizana Milorad Vučelić je otkrio i koliki je dug crno-belih, što je uvijek tema koja intrigira navijače i vascelu javnost.

Prvi čovjek kluba iz Humske je istakao da je dug od skoro 22.000.000 evra istinski, bez skrivenih detalja i da je prošao kontrolu svih državnih organa.

„Kada je ova uprava došla, oditovani dug je bio oko 15.000.000 evra. Međutim, kada se kasnije pojavila skrivena dokumentacija, kada su se pojavili sporovi koje smo morali da rješavamo, ispostavilo se da je taj dug oko 22.000.000 evra. Mi smo morali da platimo samo na ime starih dugova oko 12.000.000 evra. Sada je dug evidentiran u cifru, papiri su prošli kontrolu svih državnih organa i s ponosom možemo da zaključimo da je između 21.500.000 i 22.000.000 evra“, otkrio je posle Skupštine Milorad Vučelić.

U Partizanu očekuju da će plasmanom u Ligu Evrope, od nagrada UEFA, klub uspjeti da smanji ta dugovanja.

„Imamo potencijala da se dug sanira. Mogao bi da se desi novi sponzorski ugovor, koji bi omogućio Partizanu da ima dugoročnu stabilnu politiku“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.