Vrijeme je da se prestane sa ucjenama Pokreta za Podgoricu: Vratite mandate, pa na izbore na jesen!

0

Do dogovora između PES-a i Pokreta za Podgoricu koji bi garantovao opstanak aktuelne vlasti u Podgorici očito neće doći, ako je suditi po epilogu današnjeg sastanka nekadašnjih kolega iz PES-a.

Kako je izjavila odbornica Pokreta za Podgoricu Nađe Ljiljanić, sastanak  je prekinut zbog raznih uvreda.

Ona je istakla da su se sastali zbog građana, ali da je sastanak bio farsa „kako bi oni ispali ljudi koji žele funkcije“.

„Doživjeli smo uvrede i jako je teško govoriti. Imali smo više prilika da postignemo dogovor, a nakon ovoga danas smo shvatili da je sve ovo farsa“, rekla je Ljiljanić i dodala da „odbijaju funkcije“.

„U ponedeljak ili tokom vikenda ćemo inicirati sastanak sa ostalim kolegama iz većine“, kazala je ona i dodala da je najpoštenije „da se skrati mandat pošto ne mogu da se dogovore i razgovaraju“.

„Naš je cilj bio da smijenimo loše kadrove, da grad prodiše. Kao što smo smijenili prošli režim“, rekla je ona.

Nakon najnovijeg fijaska i nemogućnosti sklapanja dogovora, najpoštenije bi bilo da se raspišu novi izbori, jer su građani Podgorice siti ucjenjivanja novonastalih preambicioznih političkih grupacija  koje izazivaju krize u nizu crnogorskih opština, a koje u konačnici idu na ruku DPS-u.

Prva grupacija koja bi trebala da vrati mandate i tako izazove vanredne lokalne izbore je upravo Pokret za Podgoricu čiji predstavnici očito bleferski sa unaprijed određenim scenarijom dolaze na razgovore na kojima se bezuspješno pokušava odmrsiti podgorički Gordijev čvor.

Dosta je farse! Neka na jesenjim izborima svi akteri izmjere svoju snagu!

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.