Vratile se domaće lige – a sa njima posle 2 tvoj tiket ne pada!

0

Čekali smo da se proljepša vrijeme i da se domaći fudbal vrati na naše terene! A sa domaćim fudbalom vratila se i Meridianova akcija Posle 2 tiket ne pada!

Prva crnogorska liga počinje danas  19. februara kada se igra cijelo 20. kolo, dok se u subotu igra 21.  Zeta i OFK Titograd jure Sutjesku koja drži prvo mjesto na tabeli, a Budućnost i OFK Petrovac se iz prikrajka nadaju Evropi. Mornar je već prežaljen u borbi za opstanak, a praktično cio ostatak lige se bori da ostane u elitnom rangu takmičenja.

Ovo kolo je i prilika da prvi put posle zimske pauze iskoristite Meridian akciju! Dakle ukoliko igrate na pobjedu jednog od timova u duelima CFL (dakle 1 ili 2), a vaš tim povede sa 2 gola razlike taj par vam je već prošao. Bez obzira na to kako se meč završi!

Tako da ukoliko recimo odigrate 1 na Lovcen i povedu sa 2:0, tiket će vam proći čak i ukoliko do kraja meča Sutjeska  izjednači ili pobijedi.

Ova akcija važi i za još dvije lige. U pitanju su Premijer liga BIH i Superliga Srbije. U Premijer ligi BIH se Sarajevo i Zrinjski bore za titulu, a ostatak lige je ili u borbi za Evropu ili za opstanak. Premijer liga BIH startuje 23. februara. Superliga Srbije je počela ranije (15. Februara) a za vikend naš očekuje 23. kolo kad se sastaju Partizan i Proleter NS, Radnik Surdulica dočekuje Crvenu Zvezdu

Pošto se sve domaće lige tu – odigraj na njih u Meridianu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.