Voli i Glosarij: Tajkunske prehrambene i farmaceutske firme u vrijeme korona virusa došle do ekstra profita!

2

Vladin Monstat je objavio informacije o prometu robe u Crnoj Gori i potvrdio ocjenu DF-a da je Predsjedništvo DPS-a svoje mjere za borbu protiv korona virusa donosila da napravi ekstra ratni profit za tajkunske firme iz oblasti trgovine i farmacije, saopštio je Nebojša Medojević, predsjednik PzP-a i funkcioner DF-a.

“Promet robe u trgovini na malo u martu 2020. godine u odnosu na mart 2019. godine veći je za 6,9% u tekućim i 6,3% u stalnim cijenama.

Promet robe u trgovini na malo u martu 2020. godine u odnosu na februar 2020. godine veći je za 9,5% u tekućim i 9,2% u stalnim cijenama.

Promet u trgovini na malo prehranom u martu 2020. godine u odnosu na mart 2019. godine veći je za 32,6% u tekućim i 30,4% u stalnim cijenama, dok je u odnosu na februar 2020. godine veći za 27,2% u tekućim i 26,5% u stalnim cijenama.

Promet u trgovini na malo farmaceutskim i kozmetičkim proizvodima veći je za 44,7% u odnosu na mart 2019. godine, dok je za 22,6% veći u odnosu na februar 2020. godine.


Režimski lanci u trgovini i farmaciji su, dakle ostvarili enormne zarade u vremenu kada je oko 100.000 ljudi u Crnoj Gori , mjerama iste Vlade ostalo bez posla, i bilo kakvih prihoda.

Evo zašto je Predsjedništvo DPS-a pravilo nepotrebnu paniku i mjerama zaključavanja, uticalo na povećanu kupovinu hrane i ljekova i medicinskih sredstava.

Nadam se da je građanima Crne Gore sada jasno zašto su sve nabavke NKT išle preko režimskih tajkunskih firmi ( VOLI, GLOSARIJ itd)

Nadam se da je građanima Crne Gore sad malo jasnije zašto Predsjedništvo DPS-a uvodi obavezu nošenja maski (koje su potpuno beskorisne u zaštiti od korona virusa) od 04.05. i ko će imati ekstra ratne profite od ovih odluka.

Nadam se da će građanima Crne Gore biti sad malo jasnije zašto su mnogi DPS doktori i ministri članovi tajnih društava, milioneri…

Pogledajte Predsjedništvo DPS-a i vidjećete da ga sačinjavaju multimilioneri, koji su zvanično imali prihode samo od plate. Valjda vam je svima jasno da su milione stekli korupcijom, ugrađivanjem, lopovlukom i kriminalom.

Nadam se da ce građani Crne Gore konačno shvatiti da je na vlasti lopovska satanistička sekta koja vlast koristi samo i isključivo za lično bogaćenje kroz pljačku države i naroda.

Kada se zemlja nađe u vanrednom stanju suočena sa ovakvim opasnostima koji po svom obimu i efektima imaju sve karakteristike rata, ne smije se dozvoliti RATNO PROFITERSTVO.

Država je ta koja svojim odlukama ZABRANJUJE sticanje profita u poslovima koji su vezani za snabdijevanje stanovništva u vanrednom stanju.

Zato DPS nije htio da uvede vanredno stanje u skladu sa Ustavom. Bolje je ovako. Uveli su vanredno stanje preka građanima, a posebno onim koji nijesu birači DPS, a otvorili vanredne kanale za bogaćenje režimskih tajkuna, poručio je Medojević.

2 Comments
  1. Baja_California komentariše

    “E VIVA E VIVA”

    8
    2
  2. Aco komentariše

    Pada milo pada i voli

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.