Vlada nas zabavlja na Tviteru: Objavili da iz Kine kreće 19 tona opreme, a onda tvitnuli da je stiglo 17 tona! (FOTO)

1

Vlada Crne Gore, ako je vjerovati njihovom zvaničnom Tviter nalogu, koji aktivno koriste u vrijeme koronavirusa, pogrešno je obavijestila javnost o količini medicinske opreme koju su kupili u Kini.

Vlada je na svom Tviter nalogu juče ujutro objavila da sinoć u Podgoricu stiže avion sa 19 tona medicinske opreme, koju je od Kine kupila Vlada Crne Gore.

Iz Vlade je saopšteno da je avion, posebnim komercijalnim letom, upućen ka Crnoj Gori.

Vlada objavila da iz Kine stiže 19 tona kupljene opreme

Međutim, Vlada je sinoć objavila, opet na svom Tviter nalogu, da je iz Kine stiglo 17 tona kupljene medicinske opreme.

Objava na Tviter nalogu Vlade koja demantuje prethodnu objavu Vlade

Da rezimiramo. Vlada juče ujutro tvrdi da je kupila 19 tona medicinske opreme koja stiže letom iz Kine. Sinoć, Vlada obavještava javnost da je stiglo 17 tona kupljene medicinske opreme iz Kine.

Ili je Vlada greškom tvitnula da je stiglo dvije tone manje medicinske opreme ili su javnost obmanuli da su nabavili dvije tone više. Sve ovo unosi dodatnu konfuziju, pa očekujemo da nadležni pojasne koliko je opreme krenulo iz Kine, odnosno, koliko je kupljeno, a koliko je stvarno stiglo u Podgoricu.

Dok Vlada ponovo ne tvitne nešto po ovom pitanju, hoćemo da vjerujemo da je u pitanju tehnička greška prilikom tvitovanja, a ne da nam je neko na putu iz Kine do Podgorice ukrao dvije tone opreme koju smo kupili novcem građana! Ili je roba, na putu iz Kine do Podgorice, kalirala za dvije tone!

U prilogu objavljujemo originalne tvitove Vlade:

 

1 Comment
 1. Kafanski filozof komentariše

  Te dve tone se sada nalaze na podgorickom buvljaku.
  Bice novi Maibach,bice.
  A mozda i koji BMW.

  9
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.