Visoki funkcioner DPS-a i dalje direktor Luke Bar: Ko drži Vladana Vučelića na funkciji poslije pada režima!

18

Visoki funkcioner Demokratske partije socijalista Vladan Vučelić i dalje je na funkciji direktora Luke Bar, a za sada nema izgleda za njegovu smjenu iako je prošlo četiri mjeseca od formiranja Vlade.

Vučelić je na ovu funkciju došao u decembru 2018. godine, a prije Luke Bar bio je na čelu podgoričkog “Vodovoda”.

Spekulisalo se da će, kao dugugodišnji predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Glavnog grada, biti kandidat za gradonačelnika Podgorice, međutim na tom mjestu je umjesto njega kandidovan Ivan Vuković.

Vučelić je za vrijeme Miomira Mugoše bio zamjenik gradonačelnika Podgorice, a od strane opozicije je u podgoričkom parlamentu optuživan je da je trgovinom sa preduzećem “Fidija” oštetio gradski budžet.

Tokom 2013. godine, nakon što je predsjedničku kampanju obilježi­la ču­ve­na afe­ra „Sni­mak”, Mre­ža za afir­ma­ci­ju ne­vlad­nog sek­to­ra, ko­ri­ste­ći ma­te­ri­jal ko­ji je do­spio u jav­nost i svo­ja is­tra­ži­va­nja o zlo­u­po­tre­bi dr­žav­nog nov­ca u izborne svr­he, pod­ni­je­la pri­ja­ve pro­tiv ne­ko­li­ko funk­ci­o­ne­ra DPS-a. Među njima bio je i Vučelić.

MANS ga je prijavljivao Tužilaštvu i tokom 2014. godine zbog izbornih zloupotreba uoči lokalnih izbora i zloupotrebu službenog položaja, kada je Vučelić bio zamjenik gradonačelnika Miomira Mugoše.

Sve ove činjenice, nijesu bile dovoljan razlog novoj vlasti da smijeni Vučelića sa mjesta direktora Luke Bar.

18 Comments
 1. Monteprkno iz zasjede komentariše

  Ovaj direktor je svima koji su bili primljeni na 30 dana a koji su DPS glasaci ili clanovi porodice ugovore za stalno tako da sad Luka ima preko 500 radnika umjesto 300 koliko treba po sistematizaciji . I svi ce ostati na radnim mjestima i sa ogromnim platama a obicno su to studenti sa pruvatnuh fakulteta gdje ne motes da padnes ispit sve i da hoces. Luka je puna DPS aktivista, i nikome nista a drugio niko ne moze ni da priviri. Ne znam sta misli Vlada, da li smi mi koji nismo DPS glasaci gradjani 2.ili3.reda ili….

  42
  4
  1. Radnik komentariše

   Dobro li si ti informisan , vjerovatno ti nije ucinio kad si trazio mu nesto .

  2. Miki Crnogorac komentariše

   Dobar je Vuceljic, najbolji za sebe !

   13
   1
  3. Vrabac komentariše

   Vi niste građani drugog ni trećeg reda, vi ste nešto još gore – vi ste Srbi 🙂 i neka vam je tako kako je, kad vam je svak bolji no svoj.

 2. Bato komentariše

  Samo ih držite,a sirotinju ko jebe….

  32
  1
 3. bajo. komentariše

  Ovaj je presaltao prije neki dan.

  14
  1
 4. TomoP. komentariše

  Ovoga stiti krivokapic, kao u ostalom i ostale. Po njemu uhljebi postoje samo na onoj listi sa koje je izabra. Kakva ljudska gromada.

  30
 5. Monteprkno iz zasjede komentariše

  Sta znaci presaltao? Presao u drugu partiju? Ili…

  16
 6. Litijas komentariše

  Zdravko ne radi svoj posao. Ovakvi ljudi moraju odmah da su smijenjeni.

  25
  1. Ksilofon komentariše

   Mozda kad bi skupstina pocela da radi svoj posao a ne da DF bojkotuje svaki vladin predlog – mozda bi se nesto i moglo promijeniti.

   1
   19
 7. Mrga komentariše

  ISKLJUČIVI KRIVAC JE KRIVOKAPIĆ.ON MORA PROMIJENITI NAČIN RADA I UVAŽAVATI OSNOVNE DEMOKRATSKE PRINCIPE ILI MJESTO PREMIJERA PREPUSTITI NEKOM DRUGOM.IZGUBILI SMO 100 DANA .

  21
 8. Markoni Susanj komentariše

  Covjek je glavna poluga u luci za šverc kokaina i cigara,to je javna tajna.Stručnjak iz gradskog vodovoda stručnjak za lučki biznis,pametnome dosta.Mislite o tome

 9. Jovana komentariše

  Sramota!

  17
 10. cedo komentariše

  da su druge okolnosti krivokapic ne bi bio ni dva dana premijer .

  12
 11. MedoJeSveUpravu komentariše

  Kao da Krivokapic smije da zamijeni Vučelića, pa odma bi mu pala Vlada 😀

 12. Kontra revolucija komentariše

  Nece Krivokapic njih ni pipnuti, to su sve njegovi buduci glasaci !.
  Ili neko misli da bi Krivokapic napustio politicku fotelju nakon mandata !.
  Usladila mu se politika, dobro placeno a fotelja topla i udobna !.

 13. sanya261 komentariše

  Ovo je nedopustivo. Narod nije glasao za ovo. Narod je glasao za ciscenje drzave od lopovluka i kriminala, sto je izjednaceno sa DPS rezimom. Pod hitno SMJENA!

 14. Baranin komentariše

  U naredna 2 mjeseca ide smjena borda direktora luke a nakon toga i smjena izvršnog direktora. Duskova Vlada je ostavila u cijelu drzavnu kasu 50 miliona dok je Vladan Vučelić ostavio u jednu firmu(Luka Bar) oko 4 miliona. Jedan je od najboljih direktora luke. Zato do sada nije smjenjen a biće uskoro. Steta sto je DPS.

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.