Viši sud: Odloženo suđenje Nebojši Medojeviću

1

Nastavak suđenja Nebojši Medojeviću, lideru Pokreta za promjene (PZP), optuženom za stvaranje kriminalne organizacije, biznismenu iz Bosne i Hercegovine (BiH) Momiru Nikoliću, optuženom za utaju poreza i doprinosa, te još deset okrivljenih, koje je danas bilo zakazano u Višem sudu u Podgorici, odloženo je za 3. mart, zbog nemogućnosti okrivljenog N.J. da pristupi na glavni pretres usljed zdravstvenih razloga, izjavila je “Vijestima” Aida Muzurović samostalni savjetnik za odnose sa javnošću.

Medojević i Nikolić, optuženi su da su tokom 2016. godine na teritoriji Crne Gore organizovali kriminalnu organizaciju sa ciljem vršenja krivičnog djela pranje novca, radi sticanja nezakonite dobiti i moći.

Pripadnici te organizacije, prema optužnici postali su direktor PzP Dejan Vujisić, tehnički sekretar partije Željko Šćepanović, Gordan Konatar, v.d. glavne urednice programa TV Budva Iva Pavlović, član Izvršnog odbora Nove srpske demokratije Petar Drašković, Luka Radunović, Vladislav Bulatović, predsjednik mladih DNP Nikola Jovanović, Aleksandar Sekulić, i član Glavnog odbora PzP Mladen Jovanović.

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    Medo, sad ćeš da ih dobijaš svaki dan. A ne kad je Skupština samo. Opet će oni da te kupe sa ulice, uličari. Izdade lopov komunistička i Zdravkov kuče što reče onaj gore. SVAKI DAN, NE BRINI. To je ludo, bezmalo…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.