Vijesti napadaju Srbe, zajedno sa režimom učestvovali u pranju para

Vijesti napadaju Srbe, zajedno sa režimom učestvovali u pranju para

U sklopu kampanje koja se vodi protiv DF i srpskog naroda, a iza koje stoje režimske službe, bivša opozicija i soroševski punktovi u medijima, gej lobiju i dijelu NVO, prirodno je da se oglasi i Željko Ivanović, koji pripada ili podržava sve ove grupe., saopšteno je iz DF-a.
”Poznati crnogorski suverenista, srbijanskog porijekla, iz sela nadomak Guče, koji se lažno predstavlja kao Kuč, najbrži potrčko Milana Roćena, koji je zbog lake love postao čak i dukljanin, prosto mora da se dokazuje u svom antisrpstvu, kako bi njegovi šefovi vidjeli da se potpuno odrekao sebe, svoga porijekla, da je od njega ostala samo krpa kojom može da mlati svako ko plati. Tako mu je zasmetala i Guča i truba, kao što mu smetaju gusle. Ali, truba je posebna priča, nje se morao posebno odreći, jer on dolazi iz toga kraja gdje se čuvaju tradicija i običaji, koji u svom izrazu imaju upravo ovaj i u ratu proslavljeni instrument. Ali, on se, u međuvremenu, prešaltao na Mediteran, pa je sa njemu mrznih prasića prešao na školjke, hobotnice i brancine. Kompleksi rade, a naš narod, od Subotice, preko Niša, Guče, Banjaluke do Budve bi za takve rekao – seljober, stoji u saopštenju.
I on takav, sada već krpa i izdajnik, svojim mentorima uklizava tako što pljuje po svom porijeklu i rodnom kraju svojih predaka.
“Takav, prepariran za jednokratne dukljanske potrebe, spreman je da bude dio stroja koji atakuje na sve što su vrijednosti naroda kojem je pripadao.
I sam svjestan svog tankog novinarskog znanja, pokušao je vremenom i da ,,razigra” svoj politički talenat, ali sve čega se seljober dotakao je propalo ili je, po direktivi, završavalo u naručju DPS-a. Ivanovićeva ljubav prema Milu Đukanoviću, Milanu Roćenu i DPS-u je poznata i dokazana više puta, a o njoj je govorio i sam Roćen, koji je kazao da za to ima potvrdu u vidu nekih telefonskih razgovora. Njegov najveći domet je svakako Pozitivna Darka Pajovića, pa taj, sebi svojstven, nerv izdaje pokušava da ubrizga još nekim političkim organizacijama, kako bi one lakše premostile put od opozicije ka njegovom omiljenom šefu Milanu Roćenu. Ivanoviću je dovoljno to što će takvim potezom zadovoljiti Mila Đukanovića, i stisnuti mu ruku na proslavama DPS-a.”, piše u saopštenju.

Ivanović je takođe prvi plasirao onu glupost da između DF i DPS nema razlike, Darko Pajović je prvi upotrijebio u političkim obračunima, a danas je papagajski ponavlja Aleksa Bečić, kao još jedan od projekata Željka Ivanovića i sorošoida kojima je osnovni cilj da Crna Gora ostane u raljama civilizacijskog kruga kojem nikada nije pripadala i da se o sudbini njenih građana odlučuje u ambasadama.

“Pokazalo se – konvertitima i prevarantima ne odgovara dosledna i hrabra politika DF. Takva politika DF-a istjerala je na čistinu mnoge na društveno političkoj sceni koji su se koristili prevarama i izdajama. To je značajno doprinijelo kristalisanju društvene scene u Crnoj Gori, a građanima je mnogo lakše da procijene svačije stavove. Politika prevare, lopovluka i izdaje tradicionalne Crne Gore ne može da prođe kod DF-a, i jasno ćemo ukazati na svakoga ko je krenuo tim putem. I da ne bi bilo nedoumica- iza svakog našeg saopštenja, pa i onog koje je nedavno objavljeno pod imenom šefa kluba odbornika DF u Budvi Djordja Vujovića, stoje predsjednici konstituenata DF-a. I ako neko ima problem sa takvim odgovorima DF-a na napade koji se vrše na naš politički savez neka ne nose nikakvu žalost na naše opštinske funkcionere, a još manje da im prijete, jer im lideri DF-a koji su najodgovorniji za vodjenje politike i javna saopštenja uvijek stoje na raspolaganju.”, navodi u DF-u.
Kao što ovih dana dokumentovano razotkrivamo najveću pljačku u istoriji Crne Gore u aferi “Klap” i “Vardar”, a o kojoj Željkove Vijesti ne smiju ni slovo da objave, jer je upravo Ivanović jedan od saučesnika u ovim kriminalnim aktivnostima.
“Tako ga je Dejan Lakić nedavno optužio da je sa još jednom navodno opozicionom novinom lažirao tiraže do 16 hiljada primjeraka, iako su Vijesti prodavane u tiražu do 2000 primjeraka. A sve to je rađeno kako bi Aleksi Bečiću osmostruko naplatio promo flajere koji su kao dodatak dijeljeni uz štampano izdanje. Ovaj mentalitet sitnog potkradanja Željko Ivanović je donio iz ,,Radoja Dakića”, gdje mu ništa nisu vjerovali pa su ga stražari na kapiji redovno pretresali, zaključuju u DF-u.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *