“Vidovdan”: Da li MCP u Crnoj Gori vrši pritisak na Leposavića da podnese ostavku? (VIDEO)

5

U današnjem jutarnjem programu TV Hepi jedna od tema je bila da li crkva u Crnoj Gori vrši pritisak na ministra pravde Leposavića. Naime, u javnosti oko toga ima dilema.

Milomir Marić je kazao da postoje mišljenja i tekstovi u štampi koji pišu da je vladika Joanikije tražio od Leposavića da podnese ostavku. Međutim, istoričar Aleksandar Raković je to izričito demantovao naglasivši da Joanikije ništa slično nije tražio. Pritom, politički konsultant Vladimir Dobrosavljević je dodao kako je poznato da je jedan lokalni barski sveštenik tražio od Leposavića da podnese ostavku.

Raković je negirao da iza tih pritisaka stoji Gojko Perović, našta je Marić kazao da Gojka Perovića “u Beogradu vide kao đavola i zloduha”. NJegovi sagovornici se s tim nisu složili. Dobrosavljević je kazao da je Perović najpre Rišelje, a Raković je rekao Mariću da prema Peroviću ne treba biti tako oštar.

Izvor: “Vidovdan”

 

5 Comments
 1. Mrce komentariše

  Leposaviću steraj u 3lpm genocidaš sotonjare te neuredne četnikklerofašiste

  1
  10
  1. Helm komentariše

   Na Heppy TV najmanje se kritikuje Milo Đukanović i DPS!

   7
   5
 2. Lemi komentariše

  Xaxaaxaxaxxaaca Borba, Happy, Informer.
  E u majku vas j…. sa ovakvim strucnjacima!

  5
  6
 3. Zdravko Stanišić komentariše

  Marić je jedna obična udbaška ološ pička jedna sram ga i stid bilo i svu ološ iz Crne Gore i Srbije koja dolaze kod njega. Mrš!

  2
  7
 4. TREPCA komentariše

  DA JE SRECE NEBI NI VRSILA PRITISAK , NO BI SAM KAO PRAVI INTELEKTUALAC PODNIO OSTAVKU KAD JE DOZVOLIO DA GA ONAJ GORNOPOLJSKI SPIJUN U DVA KOLJENA I ZAVRZLOV ONAKO PREVESLA …

  5
  3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.