Veterani Koma: U nedjelju u 18 časova igraju za preminulog saigrača Bola Boškovića!

0

Veterani fudbalskog kluba Kom u nedjelju, 09. juna u 18 časova okupiće se na starom stadionu na Zlatici, da odigraju memorijalnu utakmicu u čast nedavno preminulog saigrača Saše Bola Boškovića.

Ovim putem, oni pozivaju sve bivše i sadašnje igrače i rukovodioce, kao i navijače, da u nedelju budu sa njima.

Bole Bošković je godinama nosio dresove Koma, Budućnosti, Iskre, Lovćena, Bokelja i Grblja.

“Bole je bio dobar drug, komšija, fudbaler i čovjek. Tih i nenametljiv, oslonac svima, kako saigračima, tako i drugovima. Nijesam imao tu čast da igram sa njim, jer sam bio dosta mlađi od njega, ali sva moja generacija iz Koma, pamti Bola. Pamtimo ga kao dobrog čovjeka i odanog druga. Bole je to bio prije svega, a onda i dobar fudbaler. Kao jednog od navijača Koma i nekadašnjeg igrača, palo mi je u obavezu da sve istinske ljubitelje fudbala, pozovem da se okupimo u nedjelju na starom stadionu Koma u 18 časova. I navijače i bivše igrače Koma, ali i sve druge ljude da dođu na Zlaticu. To je najmanje što možemo da uradimo, jer Zlatica i Kom nikada neće zaboraviti našeg Bola”, kazao je Dražen Živković, u ime veterana i navijača Koma.

Učešće su potvrdili njegovi mnogobrojni saigrači: Glišo Mijović, Paco Djurić, Željko Ćetković, Vanja Krkeljić, Stevica Urošević, Beli Radović, Boris Raičević, Nino Konjević, Nebojša Mijović, Milan Ristić, Kila Milić, Igor Belojević, Zdravko Bašanović, Zoran Nelević, Boris Belojević, Bato Vlahović… kao i treneri Caco Ljumović i Gašo Ivanović.

Nažalost, ostali su samo ovakvi tužni događaji, koji okupljaju sve one koji vole fudbal.

“Da pokažemo da postoji nešto jače i od samog fudbala koji nas je istinski sve spojio i naučio da se prijatelji nikad ne zaboravljaju. Bole je jedan od takvih i prije svega jedan od nas, poručili su veterani Koma.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.