Veljović tvrdi da nije naredio hapšenje poslanika DF-a, Mandić saopštio: Ivan Brajović izdao nalog za hapšenje!

0

Direktor Uprave policije (UP) Veselin Veljović je kazao, odgovarajući na pitanje o hapšenju poslanika DF-a, da se “direktor ne bavi davanjem naloga za nečije hapšenje”.

“Time se direktor ne bavi. To čine starješine u korespondenciji sa nadležnim organima. Policija u svim slučajevima poštuje procedure. U Zeti, želim da kažem da je član porodice Milana Kneževića, kršio zakon. Meni je žao što se to desilo, ali procjene su bile da je došlo do pasivnog otpora i verbalnog napada”, kazao je Veljović.

Iz DF-a su ocijenili da je Veljović priznao da je nalog za hapšenje izdao Ivan Brajović.

“Nijesam očekivao da predsjednik Skupštine Ivan Brajović naređuje policiji da hapsi poslanike. Mislio sam da je to naredio Veljović, ali nakon njegove izjave da on nema veze sa tim, saznao sam da se predsjednik Skupstine te večeri ponio kao loš čovjek i veoma skroman politički format, rekao je Andrija Mandić u ime DF-a.

On je odgovorio i na pitanje Medojevića o kokainu nađenom na školskom brodu “Jadran”.

“Ne može se prihvatiti konstatacija poslanika Medojevića. To nije tačno. Bio je pokušaj kriminalnih struktura, mi smo imali odgovor na tu situaciju. Krivični postupak je u toku”, odgovorio je Veljović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.