Veljović primio pripadnike SAJ-a

0

Direktor Veljović čestitao je komandantu Milošu Raduloviću i pripadnicima SAJ-a izuzetni uspjeh kojim su još jednom pokazali zašto je SAJ elitna jedinica, uvijek spremna da odgovori na sve bezbjednosne izazove u interesu građana i države Crne Gore.

Komandant Radulović zahvalio je direktoru Veljoviću i kazao da je ponosan na službenike SAJ-a jer su na pravi način prezentovali Crnu Goru, Upravu policije i još jednom dokazali da vještine, znanja, spremnost, obučenost i odvažnost službenika SAJ-a mogu da se mjere sa najelitnijim policijskim jedinicama svijeta.

Savjet za građansku kontrolu rada policije je čestitao direktoru Veljoviću, komadantu Raduloviću i članovima tima SAJ-a na ostvarenom odličnom rezultatu na taktičkom takmičenju izazova svjetskog ranga specijalnih snaga. U čestitki su naveli da su ponosni na ostvareni odlični rezultat crnogorske Specijalne antiterorističke jedinice, kojim su promovisali duh, saradnju, razmjene ideja, zajedničke vrijednosti, solidarnost i poštovanje.

Svjetsko takmičenje specijalnih policijskih jedinica – SWAT Challenge održano je u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima od 10. do 14. februara.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.