17. 10. 2018. - 10:18

FLEŠ

Vazura: Đukić više nije trener Partizana!

Miroslav Đukić više nije trener Partizana, i zamijeniće ga Bata Mirković i Gordan Petrić, a odmah su se u pojedinim medijima pojavile informacije da je doskorašnji trener aktivirao “klauzulu”, koja je navodno bila kočnica da i ranije napusti klupu crno-belih. Mogla se čuti informacija da ona iznosi 400.000 evra, pa smo to provjerili kod generalnog direktora Partizana Miloša Vazura, koji je otkrio da je u pitanju sporazumni raskid ugovora i da Đukić nije tražio ni dinar iznad onog do jučerašnjeg dana kada je završio svoj posao u Humskoj.
– Sporazumno se razilazimo sa Miroslavom Đukićem, postigli smo sporazum, da se konačno prekinu sve priče koje kruže. On je pristao da mu se isplati samo ono dokle je radio u Partizanu, zaključno sa jučerašnjim danom, kada je odlučeno da on više nije trener Partizana – rekao je Vazura za Telegraf.
Vazura nije htio da iznosi tačnu cifru koliko je Đukić zaradio tokom boravka u Partizanu, ali je istakao da je to mnogo manje od 400.000.
– Nijesu tačne priče o 400.000 evra, mnogo je manje od te cifre, ali ne želim da iznosim tačan podatak. To je sve cifra za vrijeme dok je radio u Partizanu i ništa preko toga nije tražio. Čak i to što je zaradio, Đukić je prihvatio da mu se isplati u ratama – navodi Vazura, koji ističe daje tim postupkom Đukić ostavio otvorena vrata da se uvijek vrati u klub.
– Shvatio je i on da je vrijeme za rastanak nakon utakmice sa Trakaijem i da je za njegovu karijeru bolje da je nastavi na nekom drugom mjestu. Ispao je korektan prema klubu, mogao je da kaže da ima ugovor i da zahtijeva isplatu celog iznosa, ali nije, jer on želi dobro Partizanu i tako je ostavio sebi otvorena vrata kluba – poručio je Miloš Vazura.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *