Važi li zakon za Nikolu Divanovića: Poslanik DPS-a napustio državu u jeku korona virusa, a po povratku u državu nije stavljen u karantin!

6

Poslanik Demokratske partije socijalista Nikola Divanović, u jeku pandemije korona virusa, iako je to bilo zabranjeno, napustio je Crnu Goru, a da po povratku, nije stavljen u karantin, odnosno izolaciju.

Divanović je sa još jednim članom porodice, Crnu Goru napustio 15. aprila, a vratio se 11. maja.

Za to vrijeme je boravio u Beogradu, a bio je smješten u hotelu Crown Plaza.

“Divanović je Crnu Goru napustio sredinom aprila, na graničnom prelazu Dobrakovo. Sve vrijeme je boravio u Beogradu, a prema saznanjima koje imam, sa njim je bio član porodice koji je išao na liječenje, saopštio je Duško Knežević, predsjednik Atlas grupe.

Knežević tvrdi da se Divanović 8. maja u Beogradu sreo sa ambasadorom Crne Gore Tarzanom Miloševićem, a tema je, navodno, bila rušenje vlasti u Budvi kao i predstojeće parlamentarne izbori.

Interesantno je da nadležni organi, nijesu Divanovića stavili u karantin ili izolaciju po povratku u Crnu Goru, a na to su bili obavezni. Kako su nadležni obavještavali javnost u vrijeme pandemije, granice su bile zatvorene, a sva lica koja su došla u Crnu Goru prije proglašenja pandemije morala su da budu stavljena u karantin. Ovdje je paradoks još veći, jer je poslanik DPS-a, kako je saopštio Knežević, u jeku pandemije napustio Crnu Goru, a po povratku nije stavljen u karantin, ili nadležni nijesu obavijestili kavnost o tome, kao u nekim drugim slučajevima.

6 Comments
 1. Protiv Mila komentariše

  Trazimo hapsenje nadležnih zbog ovoga!!! Trazimo i hapsenje Tarzana Milosevića, lažnog srbina,milovog kuma i poltrona!

  25
  1
 2. Slavko komentariše

  Ni manje ni više nego u Beograd. Nika’ više 1918!

  27
  1. E komentariše

   Nikad vise 2006 !

 3. Raso komentariše

  Nikad vise 1918 je priča za narod nesrećni, što se vlasti tiče, veliki broj njih je rezervisan stanove u kompleksu Beograd na vofi

  18
 4. Traktorist komentariše

  Čuj ti četničadžije, ma nemoj, da ne biste vi vršili kontrolu granice, putovanja, e eve vam ga , nije vakat od 1918-2006 u kojemu ste radili zločine, mrš bagro

  1. Žica komentariše

   Jel, a kad zagusti Srbija i VMA su i majka i otac, nema tad ni 1918 ni 2006 ni 2022

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.