Usvojen akt o sistematizaciji: Pomoćnici direktora policije smijenjeni!

5

Pomoćnici direktora Uprave policije Zoran Lazović, Enis Baković, Dejan Đurović, Vesko Damjanović, Dragan Blagojević, Drago Spičanović i Zoran Tomčić smijenjeni su sa funkcija, potvrđeno je “Vijestima” iz kabineta potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

Abazović je i prje par dana najavio smjene u Upravi policije kojom rukovodi Zoran Brđanin.

Brđanin je prošle sedmice postavljen za vršioca dužnosti direktora Uprave policije.

Iz kabineta potpredsjednika Vlade, “Vijestima” je rečeno da je Vlada usvojila sistematizaciju, nakon čega su glasali za razrješenje pomoćnika.

Tom sistematizacijom predviđeno je znatno manje pomoćničkih mjesta, a Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije i Sektor kriminalističke policije spojeni su u jedan.

Pojašnjeno je da će biti pet sektora i da će Brđanin dok formalno ne bude izabran za direktora obavljati funkciju i pomoćnika za Sektor opšte nadležnosti.

5 Comments
 1. Serdar komentariše

  Sad su oni najbogatiji u CG. Ako se samo preraspodijele na druga mjesta nista nije uradjeno.

 2. trn komentariše

  Zasto pisete podpredsjednika kad je podpredsjednik Krivokapic?

  6
  1
 3. valjak komentariše

  Neće ih niko moći pomjerit, ovim smjenama nema kontrolu niti Brđanin direktor lutka niti Dritan, već upravo SDT još više jača sa svojim kadrovima. Džabe ste krečili.

 4. PRAVEDNIK komentariše

  brdjovicu mlado momce ako ih rasporedis na drugo mjesto nijesi nista ucinio ako uzmes voja lakovica za prvog do tebe onda jesi . najbolje ti je poslije ove sistematizacije da im das 24 plate i neka idu u penziju pa imi toliko hiljada i hiljada radnika smo ostali bez posla za razliku od njih koji su uzeli milione od droge ,nekretnina pranja para itd . mici mafiju sgrbace naroda i vidjeti skim su povezani posebno ovaj lazovic i druzina koji imaju redove kafica po podgorici i drugim gradovima kako u crnoj gori tako i u srbiji .imas li sto da kazes lazovicu izvoli slusamo te ili ti je nesto obecano a ja bih ti to obecanje ispunio i stobom i svima vama u spuz.

 5. Serdar komentariše

  Ako ovi novi ispitaju nezakinitosti bivsih onda cemo moci da ih hvalimo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.