Uspješna revija poezije i muzike u OŠ „Savo Pejanović“

0

U okviru tradicionalne „Đačke tribine srijedom“ u OŠ „Savo Pejanović“ juče je održano pjesničko-muzičko veče Dragana Koprivice i mladih talenata škole, koje je nadmašilo sva očekivanja.

Koprivica je govorio svoju poeziju za učeničku populaciju, svirao na harmonici i pjevao popularne stare i nove hitove, a program su obogatili mladi talenti svojim tačkama, pjevanjem, muziciranjem i recitovanjem poezije.

U svojevrsnom takmičenju generacija, Koprivica je pred učenicima i roditeljima predstavio talentovane učenike OŠ „Savo Pejanović“: Ajlu Feleć (vokal), Emiliju Žižić (vokal), Petra Nikolića (gitara), Majlis Fal (violina) i Sofiju Đurić (vokal), a poeziju Desanke Maksimović govorila je učenica Milica Koprivica.

Prema riječima direktora Zorana Đukića, koji je otvorio zanimljivo veče, škola se na najljepši način pridružila obilježavanju Svjetskog dana poezije, uz lijepu priliku da se mladi talenti predstave okupljenim đacima i roditeljima u matičnoj ustanovi.

Organizaciju večeri uspješno su obavile profesorice Milja Božović i Jelena Vukotić, a direktor Đukić na kraju istakao da škola ima više od 20 mladih talenata, i da se planiraju nastupi nadarenih učenika i na većim scenama u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.