URA: Ivanović je vrh ledenog brijega, u narednom periodu će sve isplivati na površinu

3

“Jedan “radni dan” Petra Ivanovića, u toku kog je magično uspio da obiđe čak sedam država i jednu nepoznatu lokaciju, koštao je Crnu Goru čak 5.500 evra. Novac koji je Ivanović potrošio samo za jedan dan mogao je da obezbijedi čak 207 dodataka za djecu u Crnoj Gori”, kazali su iz URE za BORBU.

Dodali su da je to tek vrh ledenog brijega i da je pitanje šta će sve u narednom periodu isplivati na površinu od brojnih afera bivšeg režima i režima DPS-a koji su oštetili budžet i za više stotina miliona evra.

“Kako crnogorska javnost godinama već svjedoči brojnim aferama kojima je budžet Crne Gore oštećen i za više stotina miliona evra, a čiji su glavni akteri funkcioneri i članovi bivšeg režima, režima DPS-a i njegovih satelita, posljednji slučaj besprizornog bahaćenja Petra Ivanovića apsolutno ne iznenađuje. To je tek vrh ledenog brijega i pitanje je šta će sve u narednom periodu isplivati na površinu. Jedan “radni dan” Petra Ivanovića, u toku kog je magično uspio da obiđe čak sedam država i jednu nepoznatu lokaciju, koštao je Crnu Goru čak 5 500 evra. Novac koji je Ivanović potrošio samo za jedan dan mogao je da obezbijedi čak 207 dodataka za djecu u Crnoj Gori”, naveli su u reagovanju za BORBU povodom afera Petra Ivanovića koje je iznio sinoć ministar Stijović

“Dakle, svaka priča DPS-a o navodnoj zabrinutosti za državu Crnu Goru i njenu budućnost tu se završava, jer je svakom građaninu i građanki jasno da se tu ne radi o brizi za državu, već isključio za sopstveni interes. Zato, moramo prestati da se fokusiramo na teme koje nas dijele i što prije djelovati u pravcu izglasavanja Zakona o porijeklu imovine i lustraciji, ali i reforme tužilaštva, kako bi se svi koji su se ogriješili o zakone Crne Gore procesuirali i doveli pred lice pravde. Dok god se takve reforme ne sprovedu, živjećemo u sistemu u kom i dalje bitišu opskurni kraci kriminalne hobotnice DPS-a. Važno je da je demontaža sistema otpočela, a mi ćemo se, kao činilac vlasti, zalagati da se ona istim tempom nastavi i dovede do kraja”, zaključuju iz URE.

 

3 Comments
 1. Ivi komentariše

  I ti vaši što su uhvaćeni sa drogom. I ljudi koji se smucsju sa lažnim dokumentima ppo CG. Iz podmlatka URE uhapšen zbog droge. Mediji objavili.

  2
  3
 2. cedo komentariše

  pozurite malo

  3
  1
 3. Misliti crnogorski komentariše

  O cemu pisu ovi? A pretpostavke nevinosti? To sada sud rjesava. Sta sad hoce URA?

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.