Uprava prihoda i carina saopštila: Sjutra će se uništiti zaplijenjene cigarete

0

Iz Uprave prihoda i carina saopštili su da je u toku priprema procesa uništenja zaplijenjenih cigareta koje su uskladištene u Slobodnoj zoni Luke Bar. Postupak uništenja obaviće se  sjutra.

“U skladu sa transparentim odnosom prema ukupnoj javnosti koji je jedan od imperativa u radu Uprave prihoda i carina, te u cilju blagovremenog informisanja građana, obavještavamo vas da UPC priprema sprovođenje postupka uništenja robe pod carinskim nadzorom – cigareta shodno članu 182 st.1 tačka 3 Carinskog zakona, koja je uskladištena u magacinu “Montenegrobonus” u Slobodnoj carinskoj zoni “Luka Bar”. Predmetno uništenje sprovodi se u cilju okončanja postupka po Zahtjevu privrednog društva od 22.2.2022.godine i Zahtjevu istog privrednog subjekta od 7.4.2022.”, saopšteno je iz Uprave prihoda i carina.

Proces uništenja – spaljivanja cigareta, kako se navodi, biće sproveden sjutra u 15:00 u pećima koje se nalaze u krugu fabrike DOO “Javorak MB” u Nikšiću.

Tom prilikom, kako dodaju, pored direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića, prisutni će biti i premijer Dritan Abazović, kao i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.