UP: Dva službenika Sektora policije posebne namjene osvojili šest medalja na sportskim takmičenjima

0

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da su dva službenika Sektora policije posebne namjene prethodne sedmice osvojili šest medalja na sportskim takmičenjima.Saša Vujošević, službenik Posebne jedinice policije, je na tri takmičenja osvojio pet medalja, četiri zlatne i jednu srebrnu.

„Na Otvorenom prvenstvu Crne Gore, koje je održano u Danilovgradu u preciznom streljaštvu – pištolj veliki kalibar kategorija 20+20, Vujošević je osvojio prvo mjesto. On je uzeo učešće i na takmičenju u praktičnom streljaštvu koje je održano u Sarajevu, i to u dvije kategorije – pištolj i puška i u obje kategorije osvojio prva mjesta“, piše u saopštenju.

Posebna jedinica policije
foto: Uprava policije

Dodaje se da je, kako su kazali, na najvećem regionalnom takmičenju u praktičnom streljaštvu „Extreme Montenegro“, koje je održano u Danilovgradu, Vujošević u dvije kategorije osvojio dvije medelje, „i to u kategoriji pištolj – srebrnu medalju, a u kategoriji puška – zlatnu medalju.“

„Lazar Ćupić, službenik Posebne jedinice policije osvojio je zlatnu medalju u džudou na Svjetskim policijskim igrama“, zaključili su.

Posebna jedinica policije
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.