Univerzitet Crne Gore odobrio dva dodatna ispitna roka studentima specijalističkih studija!

0

Na sjednici Senata Univerziteta Crne Gore kojom je predsjedavao rektor  Vladimir Božović, na dopunski zahtjev Studentskog parlamenta UCG, odobrena su dva apsolventska roka za studente specijalističkih studija kojima je  do završetka ovog nivoa studija ostao jedan nepoložen i/ili neprijavljen predmet.

Dodatni ispitni rokovi će se organizovati 27. septembra i 3. oktobra 2022. godine.

– Prijava ispita u I roku izvršiće se 26, a u II roku 30. septembra, dok će se verifikacija ocjena na vijećima za I rok izvršiti zaključno sa 28. septembrom, a za drugi zaključno sa 4. oktobrom.

Izdavanje uvjerenja o završenim postdiplomskim specijalističkim studijama za I dodatni ispitni rok vršiće se 29. septembra, dok će za II biti izvršena 5. oktobra.

U cilju optimizacije nastavnog procesa, smanjenja troškova i što bolje pokrivenosti nastave sopstvenim kadrom i kandidatima prijavljenim na Oglas iz Crne Gore, Senat Univerziteta Crne Gore usvojio je prijedloge za angažovanje u nastavi za studijsku 2022/2023 godinu, po Javnom (Eksternom) oglasu Univerziteta Crne Gore od 12. jula 2022. godine – saopšteno je iz Univerziteta Crne Gore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.