Uniprom: Inspekcije i Ombudsman da se lično uvjere u uslove rada

1

Kompanija Uniprom se obratila stečajnom upravniku i predsjedniku Skupštine sa zahtjevom da se Upravi za inspekcijske poslove, Ombudsmanu i nadležnim organima predoči “pritisak od strane pojedinih članova nenadležne komisije”, koja, kako su kazali, na svaki način pokušava da ugrozi imidž i ugled kompanije Uniprom.

Pozvali su inspekcije i Ombudsmana, kao i nadležne organe da dođu i lično se uvjere u status i uslove u kojima se odvija rad u Unipromu i da javnosti predoče svoje zaključke.

“Cilj nam je da budemo potpuno transparentni i da javnosti pokažemo da neistine, koje pojedini članovi komisije koriste radi političke samopromocije, nazivajući radne uslove u našoj kompaniji ‘paklom’, imaju kao jedini cilj urušavanje poslovanja i imidža naše kompanije. Nadamo se da ćemo na ovaj način izaći iz retorike gdje su raj i pakao jedini narativ, da će se svi oni uvjeriti u stvarno stanje i objektivno ga prenijeti svima kako bismo se posvetiti samo radu i progresu”, navodi se u saopštenju kompanije.

1 Comment
  1. cedo komentariše

    sve je to dzaba moze biti kao apoteka ali kad radnik nema godisnji odmor i placene sve doprinose onda se nema o cemu pricati.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.