Umalo tragedija na Bioču: Starac iz automatske puške pucao na tri osobe!

1

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su juče u kratkom roku locirali i lišili slobode lice koje je počinilo krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, službenici Centra bezbjednosti Podgorica su lišili slobode D.Đ. (77) iz Kosova, nastanjen u Podgorici zbog sumnje da je počinio navedena krivična djela na štetu G.N. (54), L.N. (30) i D.N. (47), sva lica iz Podgorice. On je priveden uz krivičnu prijavu državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

On je, kako se sumnja, juče oko 08,50 časova u mjestu Bioče, u krugu jedne građevinske firme, nakon kraćeg verbalnog sukoba sa oštećenim licima upotrebom vatrenog oružja – automatske puške, pokušao lišiti života tri navedena lica, na način što je u njihovom pravcu, kako se sumnja, ispalio više projektila, nakon čega se dao u bjekstvo u nepoznatom pravcu.

U ovom događaju nije bilo povrijeđenih lica.
Preduzimajući operativne i taktičke mjere i radnje policijski službenici CB Podgorica su istog dana locirali i lišili slobode D.Đ . Od njega je tom prilikom oduzeta automatska M70 cal. 7,62 mm i 107 komada municije istog kalibra.

1 Comment
  1. Kilibarda komentariše

    A dje nije u skupstinu posa!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.