Ukrajina neporažena u Beogradu: Srbija ispustila pobjedu u poslednjoj sekundi!

Ukrajina neporažena u Beogradu: Srbija ispustila pobjedu u poslednjoj sekundi!

SRBIJA – UKRAJINA 2:2 (1:1)
/Tadić 9pen, Mitrović 56 – Jaramčuk 33, Besedin 90+3/

Potop je počeo u Ukrajini i završio se sa Ukrajinom. Reprezentacija Srbije je imala pobjedu u džepu protiv selekcije Andreja Ševčenka, ali je primila pogodak u nadoknadi vremena, čime je na prilično neslavan način okončala kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Srbija je dva puta vodila golovima Tadića i Mitrovića, ali su se Ukrajinci dva puta vratili, prvo golom Jaremčuka, a onda i rezerviste Artema Besedina, pa neporaženi završavaju kvalifkacije – 2:2 (1:1)

Djelovalo je da će Orlovi ipak uspjeti da naprave pozitivan pomak u odnosu na prethodne mečeve i savladaju protivnika zahvaljujući raspoloženom tandemu Tadić – Mitrović, pa da sa nešto više samopouzdanja dočekaju baraž mečeve sa Norveškom u martu naredne godine, koji će predstavljati i poslednju nadu za put na EURO.

Selekcija Srbije je uspjela da odigra meč sa nešto manje oscilacija, ili bolje reći grešaka, u odnosu na neke prethodne utakmice u grupi B. Ipak, to nije bilo dovoljno da se nanese prvi poraz sastavu Andreja Ševčenka, koja je potpuno rasterećen konačnim rezultatom odigrao ovaj meč.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *