Ujedinjena: Prigradska naselja pretvorena u geto

0

Kandidat za odbornika Ujedinjene Crne Gore Željko Furtula ocijenio je da maćehinskim odnosom gradskih vlasti prema prigradskim naseljima, već decenijama unazad, pretvara ove djelove Podgorice u svojevrsna izolovana geta. Selektivnim ulaganjem u infrastrukturu, bez ambicije da popravi bilo šta, vlast kozmetički prikriva goruće probleme u susret novim izborima i na taj način manipuliše građanima, navodi se u saopštenju Ujedinjene Crne Gore.
“Ujedinjena Crna Gora se neće baviti lažnim obećanjima i jeftinim predizbornim trikovima. Mi smo ozbiljni ljudi koji neće varati Podgoričane, nego će kroz svoju aktivnost i programska rješenja uraditi realne stvari i unaprijediti život svih u Podgorici”, kazao je Furtula.
On je dodao da grad Podgorica mora prioritetno završiti svoju obavezu kod formiranja mjesnih zajednica, jer su one, kako kaže, prva tačka za rješavanje problema naših sugrađana.
Furtula je istako i neophodnost asfaltiranja svih ulica i njihovog prilagođavanja potrebama građana i poručio da smo svjedoci da prigradska naselja često imaju ulice jedva široke da jedno vozilo prođe njima, te da su potrebe mnogo veće.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.