Ujedinjena: Demokrate za tri mjeseca, četiri puta promijenili stav

0

“Današnje saopštenje potpredsjednika Demokratske Crne Gore je još jedan u nizu dokaza neprincipijelnosti i politike vođene samo stranačkim interesima. Gospodin Kolić, danas kada navodno Demokrate podržavaju nekoga, poziva i proziva, vrijeđa i omalovažava, a zaboravlja da je njihov lider u poslednja tri mjeseca četiri puta mijenjao stavove: “podržite mene”, “neću da učestvujem”, “nećemo da se miješamo i predlažemo” i na kraju “predlažemo Bojanića”, kaže Nikola Raosavljević, član Predsjedništva i predsjednik OO UCG Bijelo Polje.
Moguće je, kaže on, da je zimski period uticao na selektivno pamćenje, ali da podsjetimo da je Ujedinjena Crna Gora sedam mjeseci pozivala na jedinstvo opozicije dok su Demokrate sjekle torte i radovale se “čupnutim” mandatima opoziciji.
“Javno vas još jednom pozivamo – ako stvarno vjerujete da je gospodin Bojanić pobjedničko rješenje, neka vaš lider potpiše izjavu da će podnijeti ostavku zajedno sa ostalim liderima koji su predložili ili podržali gospodina Bojanića ukoliko on izgubi predsjedničku trku. Ovaj poziv važi za sve subjekte pomenute u izjavi. Smatramo kukavičkim činom kriti se iza iznuđenih rješenja i ujedno ih sabotirati na terenu. Da ima vaše iskrene podrške gospodinu Bojaniću, ne bi lokalni odbori Demokrata paralelno sa njegovom kandidaturom dijelili balone po Crnoj Gori”, smatra Raosavljević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.