Uhapšeno šest osoba koje su potraživane po potjernicama

0

Službenici podgoričke policije uhapsili su šest osoba koje su potraživane po potjernicama, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su službenici Centra bezbjednosti Podgorica, postupajući na osnovu međunarodne potjernice koju je raspisao beogradski Interpol, uhapsili Momčila Ivanovića (27) iz Valjeva.

Ivanović se, kako je saopšteno, potražuje radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od godinu i šest mjeseci, koja mu je izrečena zbog krivičnog djela teška krađa.

„Za ovo lice je po rješenju sudije za istragu Višeg suda u Podgorici određen ekstradicioni pritvor“, kaže se u saopštenju

Službenici CB Podgorica su uhapsili i B.L. (45), S.K. (45) i N.A. (27), za kojima su bile raspisane tri potjernice – jedna lokalna i dvije nacionalne.

“Osim toga, po nacionalnim potjernicama su lišeni slobode i E.N. (31) iz Bara i A.M. (36) iz Podgorice, koji su se potraživali na osnovu potjernice Višeg suda u Podgorici zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije. Ova dva lica su sprovedena nadležnom sudu”, kaže se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.