Uhapšeno osam policajaca, osumnjičeni za primanje mita, krijumčarenje ljudi…

2

U akciji odjeljenja za unutrašnju kontrolu MUP-a uhapšeni su policijski službenici G.Z., S.M., M.Lj. i O.M. (Centar bezbjednosti Nikšić), policijski službenici T.L. i B.V. (Odjeljenje granične bezbjednosti H.Novi), policijski službenik P.I. (Odjeljenje bezbjednosti Kotor), policijski službenik – pripravnik D.N. (Centar bezbjednosti Budva), kao i građani Đ.N., M.Z. iz Nikšića i B.V. iz Herceg Novog.

Kako je saopšteno iz Ministarstva,oni se sumnjiče da su počinili više krivičnih djela – primanje mita, zloupotreba službenog položaja i nedzvoljeni prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi

Osumnjičeno je i pet građana, od čega su tri crnogorski državljani. Sumnja se da su oni počinili krivična djela davanje mita i podstrekavanje na izvršenje krivičnog djela primanje mita.

– U toku današnjeg dana, postupajući po nalogu Višeg državnog tužilaštva Podgorica, povodom navedenog predmeta, Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije, uz logističku podršku i saradnju sa nadležnim organizacionim jedinicama Uprave policije, preduzelo je niz mjera i aktivnosti koje su rezultirale lišenjem slobode osam policijskih službenika i tri građanina koji su, nakon toga, privedeni postupajućem državnom tužiocu – navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

2 Comments
 1. Ivi komentariše

  A oni oće da se igraju milica jaca. Sergej i Abazi. Ma bježi bre! Iz 4 grada, uvezena policija Udba i kriminal. I oni će da odredjuje. Pi, avetinje.

  13
  1
 2. Slavko komentariše

  Ko bi rekao…. pazi molim te…. ma ne mogu da vjerujem s ove moje usi…
  policija koja krade, krijumcari, svercuje drogu…..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.