Uhapšeni osumnjičeni za dvije krađe i za razbojništvo

0

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su preduzimajući operativne mjere i radnje prikupili dokaze i lišili slobode lice za koje se sumnja da je izvršio dva krivična djela krađa.

Ova krivična djela se na teret stavljaju I.M. (36) iz Podgorice a koja je počinio na štetu jednog fizičkog i jednog pravnog lica iz ovog grada.

Sumnja se da je I.M. otuđio putničko motorno vozilo iz dvorišta jedne porodične kuće u naselju Masline.

On je zatim, kako se sumnja, koristeći otuđeno vozilo otišao do gradilišta jednog privrednog društva iz Podgorice odakle je otuđio metalne šahte, a za koje se sumnja da je imao namjeru da preveze otuđenim putničkim motornim vozilom do otpada sekundarnih sirovina u naselju Konik gdje bi ih prodao.

I.M. je lišen slobode i priveden nadležnom državnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je izvršio dva krivična djela krađa.

Osim toga, podgorička policija je lišila slobode i maloljetno lice L.R. (14) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

Sumnja se da je on sa još dva nepoznata lica uz upotrebu fizičke sile otuđio novac i torbicu sa ličnim dokumentima od vozača jednog podgoričkog taksi udruženja.

L.R je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu za maloljetnike.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.