Uhapšeni Ilhan i Hilmo Pepić: Bombu bacili zbog Sadikovićeve emisije?

1

Rožajci Ilhan i Hilmo Pepić uhapšeni su popodne zbog sumnje da su kasno sinoć, nešto poslije 23 sata, bacili bombu centru Bijelog Polja, ispred kuće novinara naše televizije Seada Sadikovića. Policija sumnja da je Sadiković bio meta ali za sada ne mogu da govore o motivu jer se istraga nastavlja.
“Izuzeti su svi tragovi s lica mjesta koji su potrebni za vještačenje i biće upućeni na odgovarajuća vještačenja. Pored toga izuzimaju se video snimci s okolnih objekata a takođe pribavljaju se i drugi dokazi radi identifikacije izvršilaca ovog krivičnog djela”, kazao je Denis Zvrko Osnovni državni tužilac u Bijelom Polju.
kako nezvanično saznajemo, Hilmo Pepić je prije tri godine hapšen zbog šenlučenja na konvenciji Bošnjačke stranke. Uhapšeni su, kako nam je potvrđeno, osumnjičeni su rođaci Husnije Pepića koji ima najbojatiji privatni muzej u Crnoj Gori, gdje je Sadiković nedavno snimao emisiju.

1 Comment
  1. Podrška za Seada komentariše

    Van pameti je na ovaj način “braniti” Husniju od novinara (ako je to razlog!?)

    On se nije rugao sa njim, čovjek je tako htio… samo je radio po njegovim uputstvima i pravilima pod kojim su sve tv ekipe mogle da uđu u njegov muzej i snime reportažu!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.