Uhapšene dvije osobe zbog podmetanja eksplozivne naprave na ugostiteljski objekat u Kolašinu!

1

Uhapšene su dvije osobe zbog podmetanja eksplozivne naprave na ugostiteljski objekat u Kolašinu 10. jula u 2 sata i 55 minuta, saopšteno je iz Uprave policije.

Slobode su lišeni Z.V. (33) i V.R. (33) sa prebivalištem u Kolašinu.

– Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ su rasvijetlili krivično djelo izvršeno u Kolašinu 10. jula u 2.55 časova kada je aktivirana eksplozivna naprava u jednom ugostiteljskom objektu u tom gradu, kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta. Pripadnici policije su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te došli do saznanja i po nalogu nadležnog tužioca lišili slobode Z.V. (33) sa prebivalištem u Kolašinu, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, slobode je lišen i V.R. (33) sa prebivalištem u Kolašinu zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti. Oni će danas uz krivične prijave biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost – saopšteno je iz Uprave policije.

1 Comment
  1. ...? komentariše

    Dobro ste se sjetili da ih uhapsite.
    E ove bruke. Pi

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.