Uhapšene dvije osobe u Bijelom Polju: Fotografijama eksplicitne sadržine primorali maloljetnicu na sklapanje braka sa stranim državljaninom

0

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“ su u zajedničkim aktivnostima sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, a po nalogu Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju, lišili slobode dva lica koja se sumnjiče za krivično djelo trgovina ljudima u pokušaju.

„B.M. (36) i M.M. (49) iz Bijelog Polja sumnjiče se da su izvršili krivično djelo trgovina ljudima u pokušaju tokom decembra 2021. godine, na štetu tada maloljetne osobe, dovođenjem iste u zabludu i održavanjem u odnosu zavisnosti, pod prijetnjama da će njenim roditeljima proslijediti njene fotografije eksplicitne sadržine, koje je posjedovao B.M. u svom mobilnom telefonu, kako bi je primorali na sklapanje nedozvoljenog braka sa jednim stranim državljaninom“, saopštili su iz Uprave policije, pa dodali:

„B.M. i M.M. su lišeni slobode i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost“, zaključili su iz UP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.