Uhapšene dvije osobe u Beranama: Mladići tukli sugrađanina u radnji

0

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane su danas, brzom i efikasnom akcijom, pronašli i lišili slobode N.P. (19) i M.R. (24) iz Berana, zbog sumnje da su takođe danas, na štetu I.T. iz Berana, počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

I.T. je napad Centru bezbjednosti Berane prijavio danas u popodnevnim časovima. Policija je odmah postupila po prijavi i tragala za navedenim licima koje je ubrzo pronašla, privela a potom i lišila slobode, u konsultaciji sa nadležnim tužiocem.

N.P. i M.R. su, kako se sumnja, danas fizički napali I.T. u njegovoj radnji u Beranama i udarili ga više puta stisnutim pesnicama u predjelu nosa, od čega je I.T. zadobio tešku tjelesnu povredu – frakturu nosne kosti. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu. Motiv izvršenja krivičnog djela će biti utvrđen u postupku.

Direktor Uprave policije je primio I.T. na razgovor prije desetak dana i tada je naložio službenicima CB Berane da se odmah preduzmu mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja koji je tada prijavio – krađa u njegovoj radnji. Policija, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.