Uhapšen S.Đ. (24): Prijetio nožem i ukrao 200 evra

0

Podgorička policija uhapsila je sinoć S.Đ. (24), rođenog u Kraljevu – Republika Srbija, nastanjenog u Podgorici, zbog sumnje da je četiri dana ranije u marketu „Tabacco S-Press“ u Podgorici počinio razbojništvo.
“Naime, sumnja se da je S.Đ, 17.03.2018. godine oko 20,30 časova, počinio razbojništvo na način što je ušao u market, maskiran i držeći nož u ruci, nakon čega je, uz prijetnju nožem radnici, otvorio registar kasu i iz nje otuđio oko 200 evra pazara. S.Đ. se potom, sumnja se, udaljio sa lica mjesta i bacio dio garderobe koju je nosio prilikom izvršenja krivičnog djela dok je nož sakrio u blizini kuće u kojoj živi”, saopšteno je iz policije.
“Službenici Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta – JKP za suzbijanje razbojništava CB Podgorica su, odmah po prijavi događaja, preduzeli mjere i radnje na njegovom rasvjetljavanju koje su u kratkom roku dovele do identifikovanja osumnjičenog, njegovog lišenja slobode i pronalaska noža koji je, kako se sumnja, koristio kao prijetnju prilikom izvršenja razbojništva”, dodaje se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.