Uhapšen razbojnik iz Tuzi: Ukrao sef sa 28.000 evra

0

Podgorička policija je državnom tužiocu podnijela prijavu protiv M.I. (33) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je, na štetu Đ.C. iz Podgorice, počinio tešku krađu, saopšteno je iz Uprave policije.
U saopštenju se dodaje da se sumnja se da je M.I. počinio tešku krađu na način što je 14. septembra 2017. godine, u periodu od 9,30 do 10,40 časova, sa još dvije za sada nepoznate osobe, došao do porodične kuće Đ.C. u Tuzima i tom prilikom, kako se sumnja, iskoristio to što su vrata kuće bila otključana i ušao u unutrašnjost kuće. Iz policije se navodi da se sumnja da je M.I. iz spavaća sobe ukrao metalni sef u kojem se nalazilo od 26 do 28.000 eura i 10.000 američkih dolara, kao i lična dokumenta članova porodice Đ.C. Nakon izvršenog krivičnog djela, M.I. i druge dvije osobe su se, kako se sumnja, pobjegli sa lica mjesta i otišla u mjesto Donji Kokoti gdje su upotrebom podesnog sredstva nasilno otvorili sef i uzeli pare, dok su sef i ostatak stvari bacili u korito rijeke Morača.
„Policijski službenici su, 29.10.2017. godine, pronašli odbačeni sef u koritu rijeke Morača, gdje je na licu mjesta izvršen uviđaj. Posebni izvještaj protiv M.I. je nadležnom tužiocu podnijet u redovnom postupku“, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.