Uhapšen Ranko Krivokapić zbog droge!

1

Zbog šverca droge u Barseloni uhapšen je Ranko Krivokapić (46), saznaje Borba. Osim njega slobode lišen i Dragomir Đurković (50). Kako saznajemo obojica su iz Nikšića. U akciji u Barseloni uhapšen je i Radovan Jelušić, član grupe Pink panter.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, nakon višemjesečnog rada u koordiniranoj akciji sa policijom Španije, uhapsili su 27 osoba i zaplijenili više od 75 kilograma marihuane.
Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnog dela, na teritoriji u Barseloni je uhapšeno je 26 osoba, od kojih 14 državljana Srbije, zatim tri državljanina Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Litvanije i Švedske.
Ova organizovana kriminalna grupa se tereti da je u periodu od jula 2017. do februara 2018. godine na teritoriji Kraljevine Španije organizovala neovlašćenu proizvodnju marihuane tipa skank u vještačkim uslovima, i to u iznajmljenim vilama u gradu Barselona.
Prilikom poslednjeg hapšenja u Španiji zaplenjeno je 2.337 sadnica marihuane u različitim fazama zrelosti, 75,2 kilograma već obrane marihuane, 56.000 evra, četiri vozila, jedan motor i dva vatrena oružja kalibra 38 specijal i 9 mm parabelum.

1 Comment
  1. Vasilije komentariše

    Ovaj Borovic je uzeo posao Piperovicu a i poducice malo Akovica. Kako učeno objašnjava javnosti da snimci ne mogu biti dokaz na sudu!?A Vujosevic bio da se ,u društvu Veselina Barovica liječi na Zlatiboru a onda u Beogradu. Režija crnogorske udbe no narod CG ostaje u nadi da nisu dorasli DK.Mozda se u Zeti rješava sudbina milogorije naročito poslije svadbe vijeka.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.