Uhapšen Nikola Bulatović zbog ubistva!

0

U Kolašinu je danas uhapšen Nikola Bulatović (44), zbog sumnje da je prije jedne decenije u Srbiji počinio ubistvo. Njega je uhapsila kolašinska policija, po dojavi iz Srbije. On će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda.
Prema nezvaničnim informacijama, za Bulatovićem je raspisana crvena Interpolova potjernica. On se sumnjiči da je prije deset godina izvršio ubistvo u Srbiji, a zatim pobjegao u Crnu Goru. On je sve vrijeme živio u Kolašinu.
Bulatović je uhapšen zbog sumnje da je u avgustu 2009. u Beogradu ubio Zvonka Pilčevića (37). Lisice na ruke stavljene su mu oko 16 sati, dok je izlazio iz marketa Voli. Kolašinac je skoro deceniju izmicao srpskoj policiji koja je za njim raspisala crvenu Interpolovu potjernicu.
Iako iz policije nezvanično tvrde da je Bulatović minulu deceniju proveo u Kolašinu, njegove komšije ispričale su juče da je samo proteklih godinu i po stalno boravio u porodičnoj kući u Smajlagića Polju. Navodno, prije toga, u nekoliko navrata putovao je van granica Crne Gore.
Bulatovića sumnjiče da je u noći između 15. i 16. avgusta 2009. godine, u Zemunu, sa Goranom Trtom Relićem (49), na smrt pretukao Pilčevića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.