Uhapšen M.U. iz Kotora: Preprodavao marihuanu

0

Policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge su, u aktivnostima na suzbijanju tzv. ulične prodaje droga u Kotoru, lišili slobode M.U. (27) iz Kotora. Pretresom terena u neposrednom okruženju njegove kuće je pronađena marihuana koju je ovo lice, kako se sumnja, posjedovalo i sakrilo, u namjeri da je stavi u tzv. ulični promet.

Policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge su naime, u cilju dokazivanja ovog krivičnog djela, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, pristupili pretresanju stana i drugih prostorija koje koristi M.U. u Kotoru. Policijski službenici su u prisustvu M.U. sproveli i širu pretragu lica mjesta. Pretragom terena koji se nalazi iznad kuće, u staroj kamenoj ogradi, pronađena je i oduzeta kesa sa više pakovanja u kojima se nalazila suva biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, kao i veći broj sjemenki kanabisa, ukupne težine 265 grama.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da navedena droga pripada M.U. i da je bila namijenjena daljem stavljanju u promet uživaocima sa područja Kotora.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.