Uhapšen i drugi nasilnik koji je prebio Pavićevića

0

Nikšićanin Matija Stanišić (18) uhapšen je na graničnom prelazu Ranče, zbog sumnje da je u noći između 2. i 3. decembra u gradu pod Trebjesom sa godinu starijim Milošem Stanišićem teško povrijedio sugrađanina Boška Pavićevića, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

„Danas je na graničnom prelazu Ranče, na ulazu iz Republike Srbije u Crnu Goru, slobode lišeno lice koje se potraživalo na nacionalnom nivou. Naime, uhapšen je M.S. (18), koji je identifikovan od strane policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, kao jedno od dva lica koja su u nedjelju 3. decembra, fizički napala B.P. i D.R., koji su tom prilikom zadobili povrede“, naveli su iz UP.

Podsjetili su da su policijski službenici postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, juče lišili slobode Miloša Stanišića, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Za ista krivična djela sumnjiči se Matija Stanišić, koji je danas lišen slobode, i on će u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Stanišići su, pored Pavićevića, napali i Dušana Radojičića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.