Uhapšen direktor Morskog dobra Predrag Jelušić!

14

Uhapšen direktor Morskog dobra Predrag Jelušić, zajedno sa Aleksandrom Tičićem, Rajkom Barovićem i drugim bivšim i sadašnjim funkcionerima tog javnog preduzeća, saopštio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović na Tviteru.

“Bez obzira na sve prepreke, odlučna borba protiv korupcije se nastavlja”, naglasio je Abazović.

U istoj akciji, prema nezvaničnim informacijama, priveden je i nekadašnji visoki funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Tičić, kao i Rajko Mihović, Ljubomirka Vidović i Zorica Šarenac.

Na saslušanje su pozvani Boro Lazović, Ivan Kalezić, Selim Resulbegović, Đuro Marić i Aleksandra Ivanović Kalezić.

Svi su aktuelni ili bivši članovi Upravnog odbora Morskog dobra.

SDT ih sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja, a privedeni su u nastavku akcije u kojoj je krajem decembra 2020. godine uhapšen direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, rečeno je  iz vrha Uprave policije.

 

 

 

14 Comments
 1. Onako usput komentariše

  Ovaj Dritan ne odustaje.Svaka njegova najava ovih hapsenja zavrsi sa “tresla se gora , rodio se mis”

  49
  2
 2. Ivi komentariše

  A večeras će biti pušten. Ovo su vijesti nivoa dnevne doze kafa popije ih. Tako se svelo, Na to.

  29
  3
  1. Marko komentariše

   Ovaj direktor Jelusic na racunu Morskog dobra ostavlja vise novca no sci bivai do sada,uz sve investicije.Ali politicki je nepodoban,za njega niko nemoze reci da je korumpiran.Svi ovi brzopleti sa vlasti ce se pokajati jednog dana,ali bice kasno

   6
   18
   1. MaxWolf komentariše

    Ne bih rekao da je tako, nego je pojedinima licno pisao zahtjeve i kasnije ih usvajao, mnogima pristrasno odobravao i namjestao plaze, objekte itd i to za za fin honorar. Sta mislis kad neko moze imati dozvolu za 35 m2 oficijelno, a napravi 150 m2, drzava dobije poreza za 35 m2, a ostalih 115 m2 se isplati na ruke. Mala li je obala a to je samo jedan objekat. Ja nisam htio da igram igru, napravi vecu slobodno, niko te nece dirati, samo ostalu kvadraturu platis u cashu.

    16
    1
   2. Црна_Гора komentariše

    Slomiti FASIZAM Nato montenegro Dps.

    Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.
    Sloga bice poraz vragu…

    17
    1
  2. Marko komentariše

   Vec au pusteni,sta cete sada?!

   7
   1
 3. MaxWolf komentariše

  Prijatelji iz Ulcinja su mi rekli da je Dritanga sporski ribolovac sto znaci catch and release, u prevodu uhvati i pusti

  11
  5
 4. Marko komentariše

  Pusteqki au,toliko o kriminalu,a wolf zakuni se da ti je trazioa novac ili nekom tcom?

  2
  1
 5. Marko komentariše

  Pusti li ih kucama

  6
  1
 6. Milos komentariše

  Aj sa srecom

 7. stric komentariše

  Trebalo bi provjeriti imovinu i poreske prijave Aleksandra Boskovica izvrsitelja…koji sa Hetom i Prvom bankom je stekao enorman kapital za par godina…i oravosudni mu he sredila Prva banka preko Pazina koji ga nikad nije kontrolusao

 8. ujak komentariše

  Zaisabtrebalo stati i na put erotskim postavljenjima. Kakvo je i izbor jedne sutkinje ljubavnice bivseg Ministra pravde,pa kad joj je dosadilo da sudi iako dibidus neznalica …zaposlio ju je ljubavnik kod Ombudsmana….Strasno. Kakve su to institucije? To nije nikakva Evropa! Vec sprdnja..

 9. Skener komentariše

  OVO JE PREDSTAVA ZA MALU DJECU.O DUSTALI OD UKIDANJA SPECIJALNOG TUŽILAŠTVA PA DA ZAMAGLE SITUACIJU.KRI V OKAPIĆU ,ABAZOVIĆU I BEČIĆU LOŠE ĆE TE PROĆI NA IZBORE U NIKŠIĆU.

  2
  1
 10. Analiza komentariše

  Hapsite lopove, ruke vam se zlatile!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.