Ubjedljiva pobjeda fudbalera Zete na kraju priprema u Turskoj

0

Ubjedljiva pobjeda fudbalera Zete na kraju priprema u Turskoj – Golubovčani su deklasirali turskog niželigaša po imenu Antalija Čemerspor sa 5:0.

Crnogorski tim je trebalo da se sastane sa Arsenalom iz Tule, ali je meč otkazan zbog pojave korona virusa u ruskoj ekipi.

Rukovodstvo Zete je pronašlo alternativnog protivnika, a momci Ratka Dostanića raspucali su se uoči povratka kući.

Goleadu je najavio Ivan Vukčević koji je pogodio mrežu u 11. minutu, a do poluvremena je prednost Zete duplirao napadač Petar Orlandić u 34.

U nastavku je precizan bio Vasko Kalezić u 52, a potom je Matija Lambulić dva puta matirao golmana – u 64 i 81. minutu.

“Momci su ispunili sve zahtjeve šefa stručnog štaba i unaprijedili igru. Juče smo postigli pet golova, imali još nekoliko prilika i nakon svega viđenog u prethodnom periodu, spremno čekamo nastavak šampionata”, rekao je Aleksandar Kaluđerović, asistent u stručnom štabu prvoligaša iz Golubovaca.

Zeta je odigrala meč u sastavu: Radulović (od 59. Grbavčević), Milić (od 60. Tuzović), Simović (od 46. Đurović), Ceklić (od 60. Sopo), Đinović, Milojko (od 60. L. Lambulić), Krstović (od 73. Goranović), Burzanović (od 78. Šišević), Kalezić (od 79. Popović), Orlandić (od 36. Mi. Lambulić), Vukčević (od 41. Ma. Lambulić).

Golubovčani će narednih dana trenirati u svom ambijentu, a na proljećnoj premijeri (19. februara) gostuju Jezeru u Beranama.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.