Ubistvo Strahinje Stojanovića: Surova likvidacija u Beogradu sa potpisom crnogorske mafije!

Ubistvo Strahinje Stojanovića: Surova likvidacija u Beogradu sa potpisom crnogorske mafije!

Iza likvidacije Strahinje Stojanovića koji je poginuo u nedelju u eksploziji automobila džip “BMW X5” koja se dogodila u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, stoji crnogorska mafija.

Ovu informaciju objavio je portal “Espreso”.

Ubijeni Strahinja Stojanović je imao jake veze u srpskom kriminalnom podzemlju. Njegovo ime u javnosti se dovodilo se u vezu sa više likvidacija, ali nikada ni za jednu nije optužen.

Stojanović je inače, kako se ranije pisalo, bio blizak sa Milošem Delibašićem, jednim od vođa klana koji je bio je u ratu sa grupom čuvenog kriminalca Luke Bojovića.

Ovo, ako je sudeći po način izvođenja same likvidacije, zaista liči na klanove iz Crne Gore. To je potvrdio i kriminolog Zlatko Nikolić.

– Ovo je inače jedan od najbezbjednijih načina za likvidatore, jer su šanse da budu pronađene veoma male.

Ono što su uradili Strahinji može se slobodno nazvati savršenim zločinom.

– Sa mog aspekta, ovo je zločin bez greške. Planiran je do najsitnijih detalja, i upravo je to razlog zbog su male šanse da vinovnici zločina ikada budu pronađeni. Jasno je kao dan da je on bio meta napada i da je cilj bio da on ne preživi. Sam eksploziv postavljen je tačno tako da ne postoji šansa da on preživi.

Inače, Strahinja Stojanović, koji je ubijen u atentatu u Novom Beogradu, dospio je u žižu javnosti u avgustu 2018. godine, kada je u zemunskom naselju Galenika eksplodirao automobil marke “audi”. U tom trenutku sa njim je u autu bila bivša misica iz Španije Olat Bilbao Gonzales (21).

“Vrlo je izvjesno da je Strahinja imao veze sa sjedištem kokaina. Nestanak 200 kilograma kokaina u Valensiji izazvao je pravi rat, a kretanja samog Stojanovića moraju se uzeti u obzir sa tom koincidencijom”, kaže Nikolić.

Na pitanje da li postoji šansa da neko počne da se sveti zbog ubistva Stojanović, kriminolog Nikolić kaže:

– Ne vjerujem da će se rat nastavljati. Ovdje se stavlja tačka na tu priču, iako se ne zna još uvijek zbog čega je rat uopšte izbio”.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *