Ubistvo Danijela Mandića: U likvidaciji učestvovalo više lica, policija traži pomoć

0

Nakon hapšenja Nikole Bojičića (30) zbog ubistva Danijela Mandića iz Uprave policije je na današnjoj pres konferenciji saopšteno da je u ubistvu učestvovalo više ljudi.
Rukovodilac Odsjeka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Saša Rakočević poručio je da je nakon mjesec rasvijetljeno ovo teško krivično djelo u Beranama.
Rakočević je podsjetio da je Mandić ubijen sa više projektila, a do dokaza da ga je ubio Bojičić se došlo na osnovu vještačenja i tragova.
Kako je pojasnio, utvrđeno je da je vozilo Golf2 koje je korišćeno u ubistvu prethodno otuđeno. Dodao je da se osnovano sumnja da je u izvršenju učestvovao veći broj osoba.
„Zato policija nastavlja da radi na identifikaciji lica“, rekao je Rakočević
I rukovodilac Grupe za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata u Odsjeku za suzbijanje opšteg kriminaliteta Aleksandar Bošković kazao je da je u pripremi ovog krivičnog djela učestvovao veći broj osoba iz Berana.
„Pozivamo građane da sve informacije podijele sa nama, identitet će biti zaštićen“, kazao je on.
Na konferenciji je saopšteno da je pretresom vozila kod osumnjičenog pronađen i pištolj, te da je Bojičić od ranije poznat policiji.
Kazali su i da postoje motivi za ubistvo ali detalje nijesu željeli da saopšte.
Ovom ubistvu su kako je saopšteno prethodila određena krivična djela, te je riječ o bezbjednosno interesantnim osobama koje imaju kontakte sa organizovanim kriminalnim grupama.
(antenam.net)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.