Ubijen Milo Ilić (28) u Podgorici (FOTO): Izrešetan saradnik “kavačkog klana”!

0

Podgoričanin Milo Ilić (28) ubijen je u pucnjavi koja se u 16.30 dogodila blizu autobuske stanice u Podgorici, potvrđeno je Borbi iz policije.

Ilić je blizak sa zagoričkom grupom, ali i “kavačkim” klanom. Prema našim saznanjima, bio je povezan sa Veskom Kalezićem koji je, u novembru, prošle godine ubijen na Starom aerodromu.

Milo Ilić (foto: Fejsbuk)

Ilić je, kako saznajemo u policiji, parkirao automobil i krenuo da prelazi ulicu, kada je iz auta nepoznata osoba ispalila više metaka u njega iz automatskog oružja.

Ubistvo se desilo u Ulici oktobarske revolucije, u blizini Autobuske stanice.

Prema našim saznanjima, Ilić je u policijskim evidencijama označen kao bezbjednosno interesantno lice, koje je povezano sa “zagoričkim klanom”, ali i sa “kavčanima”.

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da rade na rasvjetljavanju ubistva.

“M.I. je, shodno policijskim evidencijama, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe. Na licu mjesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo i rasvjetljavanju događaja”, navodi se u saopštenju UP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.