Ubice koje su likvidirale advokata Mišu Ognjanovića, koji je branio Luku Bojovića, pobjegli u Crnu Goru

6

„Politika“ je podsjetila da je Ognjanović, koji je branio uhapšenog vođu jednog od kriminalnih klanova Luku Bojovića, neposredno prije ubistva praćen i prisluškivan na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal.
Dnevni list „Politika“ objavio je, pozivajući se na svoja nezvanična saznanja, da je ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića naložio „bivši visokopozicionirani pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova“ (MUP), da je organizator D. E. koji se nalazi u zatvoru u BiH, a da su dvojica egzekutora pobjegli u Crnu Goru.
Prema pisanju lista, koji se poziva na izjavu sagovornika bliskog istrazi, operativci MUP koji su radili na rasvetljavanju tog ubistva, koje se odigralo 28. jula 2018. godine, ubrzo su došli do informacije da se izvršioci nalaze u susjednoj zemlji, ali da im je tada rečeno da nemaju ingerencije da se bave operativnim radom u inostranstvu.
„Pitanje je zašto ni posle četiri godine niko od nadležnih ne želi da se oglasi povodom ubistva Ognjanovića i otkrije informacije iz istrage do kojih se došlo. Takođe, nejasno je i zašto oni koji su morali da ga zaštite, kada se zbog mjera na koje je stavljen znalo da je ugrožen, nisu to učinili“, rekao je neimenovani sagovornik za „Politiku“.
„Politika“ je podsjetila da je Ognjanović, koji je branio uhapšenog vođu jednog od kriminalnih klanova Luku Bojovića, neposredno prije ubistva praćen i prisluškivan na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal.

(IN4S)

6 Comments
 1. LJUBO komentariše

  Pitaj Vucica Drazene ako smijes.

  Postavi mu pitanje i za Cvijana

  Izadju mu iz prkna dok jos imas vazduha

  1. General komentariše

   Jedan je LUKAAA 💪💪💪💪

  2. Laki komentariše

   Ognjanovic je bio bivsi inspektor u 29.nov..smuvao fakultet i pravosudni ispit,dok je bio policajac..advokat mafijas..zalubljenik u alkohol,belo i prostitutke..nikakva steta.

  3. Mršfukaro komentariše

   Ljubo,poljubiš Spajka u prk.o
   Pušti ti Vučića, ne skreći pažnju s domaće fukare.
   Domaća ološ je nama problem, zato treba lustracija
   i reizbor tužilaca.

  4. ...? komentariše

   Ne seri.

   1. ...? komentariše

    Ljubo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.