U Tuzima: Nik Đeljošaj pozdravio premijera Krivokapića uz zastave Albanije i tzv. države Kosovo!

38

Gradonačelnik Tuzi Nik Đeljošaj objavio je fotografiju zastava Albanije i Kosova na svom Fejbuk profilu, koje su postavljene u toj Opštini.

“Pozdrav iz opštine Tuzi za Vladu Crne Gore i premijera Zdravka Krivokapića!!!”, napisao je Đeljošaj.

38 Comments
 1. Ivi komentariše

  Jesam li Vam rekla da je smrdljivi Vatikanac!

  46
  1
  1. Ja komentariše

   E naka je dabogda nam pola crne gore uzeli kad smo im dozvolili da imaju lajmet na državnoj televiziji našoj PRAVOSLAVNOJ CRNOGORSKOJ jebo nam pas mater kad ovakve političare i politiku trpimo evo skoro 80 godina,ejde u hrvatskoj ili bosni ili albaniji dezni se da zatražiš na državnoj tv na nekom drugom jeziku.a da ne govorim njemačkoj ili nekoj drugoj zemlji eu.pu jbm ti život ovakav.a sad dje je policija da privede i ovog kurtona i svakog što ima veze sa ovim bilbordima sa tudjom zastavom.i mi slobodni,a okle

   50
   3
   1. Drazen komentariše

    Ne lupetaj ,apsolutno nemas pojma o cemu govoris

  2. NikšićGolijaKiM komentariše

   Naravno trebamo da podržavamo mišljenje EU jer nam oni misle dobro i tom nesrećnom našem narodu na KiM a za koje se naš “vjernik” Krivokuća potrudio da pošalje nekog ambasadora CG da im bar malo da podrške u opstajanju među žicom kojom su ograđeni na tom okupiranom KiM đe se u Crnoj Gori dočekalo da se slavi državnost taozvanog nezavisnog KiM ! Podržite vi moji mili sveštenici EU jer nam spremaju sve “najbolje” i stanite na stranu onih koji će nas tjerati da klečimo jer je to PRAVDA EU kojom se ponosno diči “vjernik” Krivokuća!!! Kao što danas cio dan ponavljam da se MOLIM BOGU da sačuva razum i um našoj crkvi i shvati kome daju podršku onako dijeleći nam savjete da moramo slušati šta kaže EU i tim putem ići. Naravno da moramo dobro saslušati EU šta nam govore da bi otvorili oči i vidimo šta nam to žele! U PAMET SE RODI SRPSKI! Zar nije zabranjeno isticanje stranih zastava u Crnoj Gori? Je li ovo Dritkov isti aršin za sve i ono što je rekao prilikom hapšenje Dare daje zakon isti za sve?!!! Je li ovo MOJA MILA CRKVO ono što trebamo da slušamo i gledamo od EU i ono da nam ne daju da rasformiramo SDT koji je samo jedno krilo DPS fašista gdje sjede branitelji; ubica, kradlivaca… jesu li ovo te pravde EU i pravde naše vlade pa da se podržava tako javno nečovjek Krivokuća? Malo smo izgleda pobrkali vrijednosti moralne, ljudske i čise sa nečistoćom koja dolazi iz EU što je očigledno. Pa da ponovim i MOJIM MILIM sveštenicima jer se nikada neću odreći naše crkve i ljubavi koju imam preme njoj ali da znamo da je i SVETI SAVA prvo najviše brino o svom stadu tj. narodu i RODU SRPSKOM i pokazao mu put ka Bogu ali i put da moramo štititi sami sebe i svoj rod i da se moramo brinuti o svom rodu CRKVO MOJA MILA… “Čuvajte se vuka u jagnjećoj koži”!

   27
   2
   1. Raul komentariše

    Vucicu pusti “Sarenog ” za 3 sata u Dracu smo.

    15
    2
    1. Drazen komentariše

     E blago ti u pamet u kojem ti univerzumu i vijeku zivis .

   2. Kalderon komentariše

    Ti si brat!!!💪

    18
    1. Kalderon komentariše

     Upućeno Goliji

     18
   3. Bojan komentariše

    Golija”Cg je zemlja izdaje,poltronstva i zatucanih lajavih goveda

    18
    1. NikšićGolijaKiM komentariše

     @Bojan
     CG je sve samo nije zemlja časti i poštenja taj naziv je bio za one ljude prije kapitulacije kralja Nikole a posle sve što je došlo je jad i nečojstvo e to je bilo u CG liše tih časnih kojih ima i sad još ali ih niko više ništa ne pita pa i kad osvoje glasovima većinu ova goveda ih zaustave da nemaju udjela u stvaranju neke drugačije CG. Niko taj časni dio Crne Gore nije pitao da se izjasne putem referenduma o KiM niti da se izjasne po pitanju NATO-a to donose vlasti koje su pobjeđivale nakrađi izbora sa po 20 hilj, umrlih i 80 hiljada izmišljenih birača… a nova vlast je zasjela na osnovi ucjena jer su prijetili povratkom DPS-a ali i tome će doći kraj jer stasavaju nove generacije kje znaju samo za SRPSKI ROD i ne dijele se na četnike ili partizane jer je bilo SRBA i u četnicima i u partizanima i te podjele ne treba dozvoliti mlađim stasalim generacijama već da znaju samo za SRPSTVO i ROD SRPSKI i da stanu u odbranu interesa RODA SVOGA a ne u odbranu EU i navodnih “građanista” koji podmuklo razaraju sve što bi ujedinilo SRBE i razaraju sve vrijednosti kojima smo se dičili . Nikoga u CG nećemo ugnjetavati i imaće sva prava ali nikada da se ne dozvoli napadna SRBE i SRPSKI ROD u cjelini jer oni to rade. Pozz tebi a pozz i Kalderonu! Živi bili !

     26
     1. E viva komentariše

      Ajde malo da mi nazuljas majmuna

     2. Drazen komentariše

      Auuuuuu kukala ti majka ,kakvih mozgova ,da se covjek zaprepasti .
      Moramo propasti

   4. Q komentariše

    #MEDOBRAT

    14
   5. Marko komentariše

    Vidi, za sve si u pravu, sve. A znas i zasto, zato sto nemamo mi sami 41 poslanika u skupstini. Zato Vladika Joanikije ima pravo. U ovom sazivu parlamenta uraditi ono sto je neophodno da bi na sljedecim izborima imali sami, ne 41, nego najmanje 49 poslanika. Zakon o vjeroispovjesti je vec promijenjen, jos srediti biracki spisak i rasturiti rtcg pa tek onda na nove izbore. Do tada, sve sto se ekstra uradi je dobro doslo. A ove provokacije sa zastavama u Tuzima, to ti je garantovano madlo dps-a i satelita,

    7
    7
    1. NikšićGolijaKiM komentariše

     @Marko
     Neću ničim isprljati čistu dušu Vladike našeg ali mislim da nije u redu od strane našeg Vladike da stane na stranu onih koji podržavaju EU ucjene jer se onda daju krila tim zlotvorima u satiranju i namjeri zloj da se SRBIu CG razjedine , slome, obesprave, progone. mltretiraju… Mislim da bi naš Vladika više učinio ako se ne bi miješao o svjetovnom tj. zemaljskom putu nas SRBA i da se mi na zemlji onako “zemaljski” borimo protiv onih koji nem ne žele ništa dobro u CG i van CG… a što se tiče duhovnog da nas tu osnažuju i dodaju nam snage za ono šta nam se odavno sprema a vješto se krije od te EU i NATO-satanista i tih zapadnih vođa ( ne ubrajam tu sav njihov narod da nam je neprijatelj ali vođe, da , oni i ne kriju da su nam neprijatelji). Kako neđe u prošlim komentarima rekoh; “Bolje je da se čuje “tišina” iz crkve nego da iz nje čujemo glas koji će nas učiti da trebamo kleknuti đavolu”. Ne mogu ja biti pametniji od MUDRIH sveštenih lica ali ponekad mogu i oni pogriješiti jer je ljudski pogriješiti ali nekad se neke greške skupo plate i cio ROD se usmjeri ka stranputici. Nije Bog taj koji će bilo kada stati na stranu onih koji; lažu, ubijaju, kradu da bi mi morali ići njihovim putem samo da ne bi stradali. Pa i Isus Hrist je stradao jer nehtje se prikoniti đavolu. Ako već mora tako ja biram onda da sam ja GREŠAN ali ne dam moj SRPSKI ROD da ga ponovo navuku lijepim riječima na stradanje poput Jasenovca gdje nas htješe SVE zbrisati sa lica zemlje a to su radili oni koji sada vode glavnu rječ u toj EU + naša “braća” hrvati pod či nož smo bili dovedeni. Želim i ja saradnju sa EU ali časno, pravedno i dostojansveno… a ne da klečimo i idemo svojevoljno u neka nova naša stradanja da bi olakšali nekome ta klanja i da im poturimo svojevoljno svoj vrat u budućnosti. Ja volim SVOJ ROD SRPSKI i ako sam ja GERŠAN pred Bogom ja ću sam snositi tu kaznu ali NE DAM MOJ ROD NIKOME VIŠE da nas odvede bez otpora pod nož!!! NEDAM TOJ EU NIŠTA VIŠE SVOJE ni Svetu Zemlju KiM a ni ROD SVOJ!!!
     Neko će reći pričam gluosti i o teorijama zavjere itd. ali to su pričali i onima u Jasenovcu i na mnogim stratištima na kojima smo dovedeni praktično svojevoljno samo zato jer smo željeli živjeti sa našom “braćom” u jednoj zemlji i podarili im zemlje koje je prvenstveno MOJ ROD SRPSKI oslobodio od mnogih okupatora i dobili smo nož u leđa! Istorija je tu da nas nauči i pokaže nam put u budućnost i ne želim više da vjerujem ni EU ni “braći” oko nas koji jedva čekaju satiranje MOG RODA i zato samo vjere imam u svoj ROD i nikog više! Dosta smo mi bili dobre duše i vjerovali svakome i zato vjekovima stradamo! Možemo živjeti sa svima ako hoće u nekim dobrim odnosima ali dopustiti i kleknuti ponovo pred interesima tuđim a interese mog naroda da zgazim, NEĆU! NE ŽELIM PONAVLjANJE ISTORIJE svakih 30 god. đe svi podmuklo lome moj ROD dok ga ne oslabe a onda ga napadnu želeći da ga satru!!!
     Neko će reći i to da ovi komentari nijesu bitni i da se ovdje vodi i ta neka bitka… pa bitni su jer meni je uspjeh ako ja jedan mogu otvoriti oči bar jednom čovjeku iz MOG RODA i ja ću tada biti sretan što nas je za još jednog više koji će biti uz SVOJ ROD SRPSKI i da ne padne pod ovim uticajem hibridnog rata koji je i osmišljen da mijenja ljudima misli i da se odreknu PRAVDE , ISTINE i na kraju da se odreknu i BOGA i RODA SVOGA! E to se onda zove kraj tvom narodu!
     ŽIVIO DF!!! ŽIVJELA ČASNA i POŠTENA CRNA GORA!!! ŽIVJELA SLOBODA!!!

     16
     2
     1. E viva komentariše

      Izrael se ne slaze sa robin, hahaha a jebu vas

  3. Q komentariše

   Jesi ,al znas sta je gore ,sto je on gore od najgoreg zla koje je ikad snaslo Crnu Goru. Pisace istorija o laznom caru 2

   14
   1. Drazen komentariše

    Kukala ti majka 21.vijek vi pisete o carevima i kraljevima ,vladikama

  4. NikšićGolijaKiM komentariše

   Trebali ste vi iz Borbe objaviti pismo O.Jovana Plamenca pročitah ga na portalu IN4S na koji odavno ne komentarišem iz meni znanih razloga koji nijesu bili u redu s njihove strane ali neka… Mislim da se riječi O. Jovana Plamenca ne poklapaju sa našim Vladikom oko EU i da je mnogo (tu u njegovom pismu i obraćanju) pametnih riječi izrečeno i nek nam je Bog u pomoć RODE SRPSKI.

   10
   1. NikšićGolijaKiM komentariše

    Naravno izvinjavam se crkvi i sveštenstvu na mojoj procjeni oko mog suda u razlikama među našim sveštenstvom i nije mi cilj da niti mi je drago da postoje razlike po tom pitanju među našim sveštenstvom ali jedostavno ne može se ćutati niti se smije ćutati o nepravdama i o tome kud je naš put kao naroda. Mada jeste normalno imati različito mišljenje i u crkvi među sveštenstvom ali ne bi smjelo da se nema isti stav SPC o tom pitanju kad se izađe u javnost jer, ipak sveštena lica su ona lica kojima kojima narod vjeruje. Ne znam šta bih rekao osim; NEK NAM JE BOG U POMOĆ. Zato kažem bolje je nekada da crkva ćuti što se tiče svetovnog života u kome se upliće politika… a spominjanje EU i da je to put i neko bez čijeg mišjenja ne možemo dalje i da smatramo da je EU Bogom dana i ispravna sa svojim zakonima, moralonošću, pravednošću pa da ih moramo slušati šta nam oni kažu… mislim da nije pametno povjerovati u to… bar ne onoliko da crkva ili neko iz crkve može u to povjerovati i da je to pravi put za nas da pristnemo na takoreći sve što se prohtje toj EU. Nije baš sve u tom strahu od EU , ima nešto i u strahu od Boga Pravednoga. Birajući uzmeđu PRAVDE BOŽIJE i pravde EU , ja biram PRAVDU BOŽIJU i na njenu stranu stajem.

    11
    1. Slobodna CG komentariše

     Svaka ti cast brate iz Niksica

 2. Podrška za ZBNK komentariše

  Sad je dosta! Tik tak tik tak

  50
  2
 3. anonimni komentariše

  Ova nova vlast je rijaliti vlast. Davno su Ameri kreirali kakav će biti konačan rezultat srpsko-crnogorske političke scene. I ne samo rezultat nego i način kako će se doći do tog rezultata. U Srbiji nekad najveći Srbin i radikal će priznati Kosovo (već ga je na neki način priznao potpisom sa Trampom) dok će Crnu Goru u EU uvesti ,,prosrpska opozicija”. Znali su oni sve ovo prije 15-20 godina isto kao što su znali prije 60-70 godina kad će se i na koji način raspasti Jugoslavija.
  Ja stavljam znak jednakosti između Tadića i Vučića. Isti je slučaj sa Đukanovićem i ovom novom troglavom vlašću u Crnoj Gori. Ne kapirate da se samo izvođači radova mijenjaju.
  Pogledajte samo kome je Vučić juče dao nagradu. Marini Abramović. Svi znamo kome ona služi. Tom nagradom je po ko zna koji put pljunuo na Srbe, Srpstvo i Pravoslavlje.
  Našem narodu će biti bolje kad bude više vjerovao u sebe a ne u kvazi lidere koji su samo instrument za ostvarivanje ciljeva ,,Velikih država”, banaka, korporacija i sl.

  12
  15
 4. cedo komentariše

  krivokapicu ovaj te ocigledno provocira i smije ti se u brk , a ti mu ne smijes nista. iza njega stoji dritan i amerika.

  33
  1
 5. Vojo komentariše

  Ko je kriv za ovu stetocinu i bruku? Koga je procjenjivao? Ovo se desavalo u istoriji nije. Samo u ova 2 dana 3 katastrofe
  Ko je podmetnuo a ko primio ovo kukavicje jaje stid ga bilo, tu Srbina nema

  24
  1
 6. Mugi komentariše

  Ja ne znam što vam smetaju zastave drugih naroda. To samo pokazuje u kakvom društvu želite da živite, onom koji zabranjuje sve što nije po vašoj volji. Svako može na svojoj kući isticati zastavu koju hoće svaka opština takođe plus zvaničnu crnogorsku, ali ne može se sa zastavama drugih država šetati ili voziti kolima radi obilježavanja teritorije. Pogotovo ne onih koji to otvoreno čine.

  2
  27
  1. Onako usput komentariše

   Da je npr Carevic sa ovakvom slikom zastavama Srbije i Rep.Srpske pozdravio Mila , vidjeo bi kako bi policija poitala da ga privede , izmaltretira i napise kaznu po njihovom , diskriminatorskom , dvoarsinskom zakonu o drzavnim dimbolima!

   23
  2. Vanja komentariše

   E mugi ,svidja ti se ritam?

   12
  3. NikšićGolijaKiM komentariše

   @Mugi
   Kao prvo KiM nije priznata u UN osim od poedinih država a 2/3 čovječanstva ne priznaje KiM već samo te zapadne zemlje koje su i atakovale na Srbiju da im otmu KiM i to atakom i bombardovanjem koji nijeodobren od strane međunarodne zajednice i UN već su svojevoljno upotrijebili agresiju na jednu nezavisnu zemlju što je po svim članovima tj. zakonima u međunarodnom pravu agresija na jednu zemlju! Kad KiM bude priznata od strane UN kao nezavisna onda možeš reći da je to država ali za nas SRBE i SRPSKI ROD to nikad neće biti nečija tuđa zemlja osim SRPSKA i to je za vjek vjekova jedino nas mgu istrijebiti do zadnjeg i tad se možda neće čuti uzvik “Kosovo je Srce Srbije a Metohija Duša Crne Gore”! Naravno Duša onog naroda u Crnoj Gori koji se nikad neće odreći Kosovskog zavjeta! Moguoni da ga drže okupiranog i 100 god. ali jednog dana ponovo će biti oslobođeno jerje to SVETA SRPSKA ZEMLJA i TAČKA! U vezi KiM nikad neće biti kompromisa osim da se da neki vidi autonomije da ti baljegari mogu slobodno raditi i zarađivati što se kaže za ljeb, a ostalo mogu da zaborave! A ako neće tako biće drugačije kad tad! Ko može da zabrani Srbima da se po svim međunarodnim zakonima bore za svoju zemlju pa eto i bez rata i da nam govore daje to albanska zemlja?! NEĆE MOĆI a kad tad će Crna Gora povući priznanje toj takozvanoj i samoprozvanj nezavisnoj državi!!! Doćiće dani i za to budite ubijeđeni a sad podržavajte tog lažnog vjernika Krivokuću koji se bez imalo stida poklonio nad spoenukom žrtvama u Murinu a posle par dana slavio saradnju sa NATO! Pa bar da ne drži zastavu NATO iz leđa (jer po zakonu to ne mora) ako imamo sporazum neki sa njima, ali da javno klikće NATO-u i hvali NATO to je van svake ljudskosti i čojstva!!! ŽIVIO DF!!! ŽIVJELA POŠTENA I ČASNA CRNA GORA!!! ŽIVJELA SLOBODA!!!

   18
   1. E viva komentariše

    Kosovo je medjunarodno priznata desava I evo novi premijer poruci da ce se odrzati referendum I ujedinjenju sa Albanijom..popi terapiju

    1
    1
  4. Marko komentariše

   Tebi smeta i trobojka Kralja Nikole a kamoli neka slicna njoj. Zato ne javljaj se, zbog ovakvih kao ti doci ce i dan da ces sa pasosem morati u Tuzi i Ulcinj. Sadite vi tikve i dalje sa njima…

   11
  5. Milan komentariše

   gde si Mugi, uvalim ti dugi 🙂

 7. Ja komentariše

  E mugi mamu ti steram

  19
 8. t-rex komentariše

  Alo autosovinisto,odskakutaj odavde glupi ste ko montenegrinski sovinisti,glupi do bola.

  10
 9. MIKI komentariše

  Ne treba se uzbudjivat zbog Krivokapica, on je dosadasnjim ponasanjem pokazao da je veliki srbomrzac i montenegrinski sovinista.zDRAVKU BI SMETALA sRPSKA TROBOJKA, A, BALISTICKO FASISTICKA OBELEZJA NJEMU IMPONUJU.

  12
  2
 10. Helm komentariše

  Potpis službe. UDBA preko saradnika kojih ima među Malisorima želi da isprovocira prvu demokratsku Vladu koju predvodi Zdravko Krivokapić!

  1
  7
 11. Bot23 komentariše

  Koji je Nidžo kralj, malo po malo, doliva ulje na vatru, strpljivo čeka incidente, kada malisorske majke budu zakukale onda će se ostvariti njegov cilj.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.