U Podgorici uhapšen V.Đ.: (44): Maloljetna kćerka ga prijavila da je dodirivao po tijelu!

0

Podgorička policija uhapsila je V.Đ. (44) iz Republike Srbije, nastanjenog u Podgorici, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu svoje maloljetne kćerke stare 17 godina. Naime, službenci CB Podgorica su do sumnje da je počinjeno ovo krivično djelo došli kada je, 29.01.2018. godine, u službene prostorije pristupio V.Đ. i izjavio da se njegova maloljetna kćerka udaljila iz porodične kuće nedelju ranije, i da on ima saznanja da se nalazi u kući u Podgorici kod lica čije ime je naveo.
„Preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog slučaja, službenici CB Podgorica su u kući tog lica pronašli njegovu kćerku koja je dovedena u službene prostorije policije gdje je u prisustvu radnice Centra za socijani rad dala izjavu. Ona je tom prilikom navela razloge zbog kojih je napustila porodičnu kuću. Jedan od razloga, kako je navela, je to što ju je otac V.Đ. krajem 2016. godine u njihovoj porodičnoj kući dodirivao rukama po tijelu. Shodno prikupljenim saznanjima službenici Stanice za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata i nasilja u porodici CB Podgorica su o događaju obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio sa se V.Đ. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje“, navode u policiji.
Službenici CB Podgorica su o lišenju slobode V.Đ. obavijestili dežurnog radnika Centra za socijalni rad Podgorica, kako bi se radnici Centra za socijalni rad pobrinuli za smještaj i rješavanje pitanja starateljstva nad drugom maloljetnom kćerkom V.Đ, starom 13 godine, nad kojom je on takođe imao starateljstvo. Službenici CB Podgorica su, inače, izvršili provjere, u saradnji sa Centrom za socijalni rad, na osnovu kojih je utvrđeno da ne postoje indcije koje bi navele na sumnju da je V.Đ. počinio bilo koje krivično djelo na štetu druge kćerke stare 13 godina.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.