U Podgorici uhapšen Hisej Gaši (42): Na Badnji dan ženu ubo nožem!

U Podgorici uhapšen Hisej Gaši (42): Na Badnji dan ženu ubo nožem!

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode Hiseja Gašija (42), nastanjenog u Podgorici, zbog sumnje da je na štetu svoje supruge počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je Gaši, 06. januara 2019. godine, u porodičnoj kući u Podgorici fizički nasrnuo na svoju suprugu i zatim joj nožem zadao jedan ubod u predjelu grudnog koša. On se nakon toga dao u bjekstvo.

Povrijeđenoj supruzi je pružena ljekarska pomoć. Povreda koju je zadobila, prema informacijama kojima raspolažemo, nije opasna po život.

Policijski službenici CB Podgorica su odmah postupili po prijavi događaja i nakon mjera i radnji koje su preduzeli 08. januara su lišili slobode Gašija.

Službenici CB Podgorica su pronašli i izuzeli nož koji je Gaši sakrio na jednoj lokaciji u drugom dijelu grada a koji je, sumnja se, korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. Nož će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *